Ana sayfa Sosyal Medya Çok eleştirilen Hazal Kaya’ya çok övülen Gökçe Bahadır’dan büyük destek!

Çok eleştirilen Hazal Kaya’ya çok övülen Gökçe Bahadır’dan büyük destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan iki dizi son dönemde çok konuşuluyor. Bu dizilerden birisi Gökçe Bahadır’ın başrolünde yer aldığı Kulüp isimli yapım, diğeri ise Hazal Kaya’nın başrolündeki Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi oldu.

Hazal Kaya’nın canlandırdığı Esra karakterine yönelik olarak yapılan eleştiriler bir süredir gündem olmuştu. Oyuncunun performansına yapılan eleştirilerin yanı sıra, hayranlarından ve meslektaşlarından övgü dolu mesajlar da geldi. Özellikle yurt dışında yapılan değerlendirme yazılarının çok olumlu olması da Hazal Kaya’ya büyük mutluluk verdi.

Çok eleştirilen Hazal Kaya'ya çok övülen Gökçe Bahadır'dan büyük destek! 7

Gökçe Bahadır ise Kulüp dizisindeki Matilda performansı ile çok beğenildi ve çok da büyük övgü aldı. Ünlü oyuncu, muhabirlerin Hazal Kaya’ya yönelik eleştirileri üzerine meslektaşına şu sözlerle destek verdi:.

“İzledim, çok beğendim. Biz göz önünde insanlarız, göz önünde işler yapıyoruz. Eleştirilmek bu işin içinde var. Eleştirilmenin de doğru anlatım şekli var. Tabii ki eleştirebilirler, hiç kimse her şeyi beğenmek, övmek zorunda değil. Biz de bunlara hazırlıklıyız ve biliyoruz. Beni de beğenmeyenler oldu. Beğenenler de oldu, sağ olsunlar… Ben çok beğendim Hazal’ı. İşi de çok beğendim. Hazal’ın oyunculuğunu da çok beğenirim. Herkes de her fikre sahip olma özgürlüğüne sahip. Sadece birazcık bunu dile getirirken, cümlelerimize dikkat etmekte fayda var.”

Ne çok iyi ne de çok kötü bir yorumun kendisinde bir etkisi olmadığını anlatan Gökçe Bahadır, sadece işine baktığını belirtti.