Ana sayfa Dizi Haberleri Netfix’in Kulüp dizisini beğenenlere büyük bir sürpriz var!

Netfix’in Kulüp dizisini beğenenlere büyük bir sürpriz var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Netflix’in yerli yapımları içinde gururla gösterilenlerin başında geliyor Kulüp dizisi. Oyunculukları, rejisi, yönetmenliği, hikayesi, mekanları ile Kulüp dizisi, izleyenleri mest eden bir yapım oldu. Türkiye adına da Netflix’te kaliteli bir Türk yapımı olarak yer almakta.

Bugüne kadar çekilmiş en iyi Türk dizilerinden birisi olan gösterilen Kulüp, ilk sezonunun yayını sonrasında uzun bir süre gündemden düşmemiş, deyim yerindeyse sektörde de büyük bir heyecana neden olmuştu. İzleyen hemen herkesi çok etkileyen Kulüp dizisi, şimdiden unutulmaz Türk dizileri arasına girdi.

Türkiye tarihine kara bir leke gibi yazılan 6-7 Eylül olaylarının da konu edildiği Kulüp dizisi, 1950’li yıllarda geçen hikayesiyle izleyenlere o dönemi de yansıtan olaylar nedeniyle çok sarsan bir yapımdı.

Netfix'in Kulüp dizisini beğenenlere büyük bir sürpriz var! 9

Dizinin oyuncularının performansları büyük beğeni toplarken, özellikle başrolde Matilda ismiyle yer alan Gökçe Bahadır ile şarkıcı Selim Songür karakteri ile izleyenlerin alkışını alan iki isimdi. Kadrosunda ayrıca Fırat Tanış, Barış Arduç, Metin Akdülger ve Asude Kalebek’in yer aldığı Kulüp dizisiyle ilgili müjdeli haber ise gecikmedi…

Bu kadar beğeni toplayan yapımın bir sezonluk bir hikayede bitmesi kimsenin içine sinmiyordu. Sonunda güzel haber geldi ve izinin ikinci sezonunun çekileceği öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, ikinci sezonun çekimleri yaz aylarında başlayacak.

Netfix'in Kulüp dizisini beğenenlere büyük bir sürpriz var! 10

Matilda ve kızı Raşel’in hikayesi devam edecek. Genç oyuncu Asude Kalebek’in Raşel karakteri ile büyük dikkat çektiği yapımla birlikte ismi de duyulmuştu. 1950’li yıllarda İstanbul’da yaşayan azınlıkların hayatını anlatan Kulüp dizisinin 2. sezonunun çekileceği bilgisi, izleyenleri de çok mutlu edecek bir gelişme…

Netfix'in Kulüp dizisini beğenenlere büyük bir sürpriz var! 11

Dizinin ilk sezonunda 6 bölüm yer alıyordu. Kalan 4 bölüm ise daha sonra yayınlanmıştı. Netflix’in bu özel dizisi için kamera arkasında da çok büyük bir hazırlık yapılmıştı. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin yaptığı dizi için 3 bin 700 kostümün dikildiği ve 10 terzinin çalıştığı biliniyor. Bu arada dizide şarkı söyleyen Salih Bademci şan dersleri alırken, Gökçe Bahadır da Ladino dili öğrendi.

Kulüp dizisinin ikinci sezonunda neler olacağı ve ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak bu çok beğenilen dizinin devamının geleceği haberi herkeste büyük heyecan yarattı.