Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D ile Fox TV arasında ikincilik yarışı; Yargı ve Mahkum karşı karşıya!

Kanal D ile Fox TV arasında ikincilik yarışı; Yargı ve Mahkum karşı karşıya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun en başarılı dizileri konusunda büyük bir yarış yaşanıyor… Elde edilen reyting oranları, sosyal medyadaki yansımalar ve sadık izleyici grubunun her hafta desteği gibi konular bu noktada öne çıkıyor.

Sezonun en başarılı dizisi olarak Kuruluş Osman’ı göstermek yanlış olmayacaktır. Çok sadık bir izleyici kitlesi bulunan atv dizisi, her hafta çarşamba akşamları milyonları ekran başına topluyor. Bu sezonun en iyi reytinglerini alan ve tüm kategorilerde çift haneli oranlar elde edebilen dizi de yine Kuruluş Osman. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin birinciliği kuşku götürmez bir gerçek.

İkincilik konusunda ise Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı isimli diziyi görüyoruz. Yine çok iyi reytingler elde eden, tüm kategorilerde çift haneye ulaşan ve izleyici sadakatinin de çok yüksek olduğu bir dizi… TRT1 ekranında yayınlanan ve Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin öne çıktığı dizinin hikayesi de izleyicilere birbirinden farklı duygular yaşatıyor.

Üçüncülük konusunda ise bu sezon yayınlanan ve çok iyi çıkış yapan Kanal D’nin Yargı dizisi ile Fox TV’nin Mahkum dizisi arasında müthiş bir yarış var. Her iki dizi de AB ve ABC1 kategorilerinde çift haneli reytingler elde edebiliyor. Her ikisinin de sadık bir izleyici kitlesi var ve her iki dizi de sosyal medyada çok etkili oluyor.

Hem Kanal D hem de Fox TV’nin yeni dizileri çok iyi çıkış yaptılar ve birbirlerine yakın reytingler elde ediyorlar. Her iki dizi de üçüncülük noktasında birbirleri ile kıyasıya bir yarış içindeler.

Camdaki Kız, Kardeşlerim, Alparslan, Teşkilat gibi diziler de iyi reytingler alıyor ama çift haneli reytingleri sürekli elde edemedikleri için bu yarışta biraz daha geride bulunuyor.