Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mahkum dizisinin Tahir’i Anıl İlter evleniyor!

Mahkum dizisinin Tahir’i Anıl İlter evleniyor!

tarafından ker_def

Türk televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı genç oyunculardan birisi de Anıl İlter… 1981 İzmit doğumlu olan oyuncu, sevgilisi ile yeni bir yola doğru giriş yapacak.

Ünlü oyuncu Anıl İlter, başarılı voleybolcu Sinem Yıldız ile Sevgililer Günü’nde Efrouz’da romantik bir gece yaşadılar. İki yıldır mutlu bir ilişki yaşayan sevgililer, aşklarını gizleme gereği duymadılar.

Mahkum dizisinde Savcı Tahir rolüyle büyük beğeni toplayan Anıl İlter, sevgilisiyle evlilik kararı aldıklarını açıkladı. Başarılı oyuncu, “Çok güzel giden bir ilişkimiz var. Henüz tarih almadık ama birlikteliğimizi evlilikle taçlandıracağız” diye konuştu.

2019 yılında 10 yıllık eşi İpek İlter’den boşanan ve bir kızı olan oyuncu Anıl İlter, ikinci kez nikah masasına oturacak.

2006 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Anıl İlter, bugüne kadar birçok yapımda rol aldı. Önceki sezon Sen Çal Kapımı dizisinde Engin rolüyle izlediğimiz oyuncu, büyük popülerlik yakalamıştı.

Oyuncu yeni sezonda ise Fox TV’de perşembe akşamları yayınlanan Mahkum dizisinde başarılı performansı ile dikkatleri çekiyor.