Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın yeni dizisinde heyecan verici gelişmeler var!

Can Yaman’ın yeni dizisinde heyecan verici gelişmeler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaklaşık bir yıl önce oyunculuğunu İtalya’da sürdürmek üzere bu ülkeye taşınan Can Yamam’ın uzun aradan sonra Türkiye’de çekeceği yeni dizi büyük heyecan yarattı. Dijital platform Disney Plus için çekilecek dizinin iki kadın oyuncusuyla ilgili görüşmelerde bir hayli ilerleme olduğu belirtiliyor.

Can Yaman, çok yakında yeniden Türkiye’de dizi setinde olacak. Yakışıklı oyuncu ağustos ayında Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disney Plus’un yeni dizisinde başrolde yer alacak. Dizide biri Türk biri yabancı olmak üzere iki başrol kadın oyuncusu olacak.

İddialara göre yabancı başrol kadın oyuncu dünyaca için dünyaca ünlü bir isimle anlaşılacak. Kadın başrol oyuncular için görüşmeler bir süredir devam ediyor. Ancak görüşmelerde bir hayli ilerlendiği ve bir kısa liste oluştuğu belirtiliyor.

Can Yaman’ın yeni dizisinde heyecan verici gelişmeler var! 49

İddialar, iki kadın oyuncunun isminin şubat ayı içerisinde kesinleşeceği yönünde. Şimdi herkes büyük bir merakla bu iki ismin kim olacağını bekliyor. İsimler belirlendikten sonra dizi için sete çıkmak üzere geri sayım başlayacak.

Ay Yapım imzalı Can Yaman’ın rol alacağı dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yapacağı ve senaryosunu da Kerem Deren’in yazacağı ifade ediliyor. Can Yaman, yeni dizinin çekimleri için çok yakında Türkiye’ye gelecek ve bir süre burada kalacak. Çekimlerin dört ay süreceği belirtiliyor.

Öte yandan Can Yaman’ın bir yıldır bir türlü başlayamayan Sandokan dizi çekimleri için de set tarihi belli oldu. Dizinin çekimleri yaz aylarında, muhtemelen Disney Plus projesi bittikten sonra başlanacak. Sandokan’ın da çekimleri dört ay sürecek.