Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, Koca Koca Yalanlar dizisinin imajını düzeltmeye çalışıyor!

Kanal D, Koca Koca Yalanlar dizisinin imajını düzeltmeye çalışıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen Koca Koca Yalanlar dizisi, izleyiciden yüksek bir tepki görmüştü.

Aldatmayı ve tacizi normalmiş gibi göstermesi, Türk aile yapısına ters bulunmuş ve izleyiciler sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla diziyi RTÜK’e şikayet etmişti.

Kanal D ise, iyi reyting alan ve başarılı performans beklediği dizisinin imajını düzeltmek için basın açıklaması yolladı.

Açıklamada dizinin olumlu yönleri öne çıkartıldı ve basından diziye destek olmaları istendi. İşte Kanal D’nin dizinin imajını düzeltmek için yolladığı bilgiler:

“Koca Koca” performanslar…

Kanal D’nin yapımını Limon Film’in üstlendiği yeni dizisi Koca Koca Yalanlar geçtiğimiz gün ilk bölümüyle ekrana geldi. Kadın-erkek ilişkilerine eğlenceli bir bakış açısıyla yaklaşan Koca Koca Yalanlar’ın başrolleri Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Pelin Öztekin, Ferdi Sancar, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak performansları ile izleyiciden tam not aldı.

Özlenen Hakan Yılmaz geri döndü!

Kanal D, Koca Koca Yalanlar dizisinin imajını düzeltmeye çalışıyor! 7

5 yıldır ekrandan uzak kalan Hakan Yılmaz, Koca Koca Yalanlar ile eğlenceli bir geri dönüş yaptı. Dizide “Ahmet” karakterine hayat veren Yılmaz, enerjisini ekrandan izleyiciye geçirmede başarılı olan oyuncu performansı ile göz doldurdu.

Evrim Alasya ilk kez komedide…

Evrim Alasya’nın dizide canlandırdığı Müjgan karakteri de izleyici tarafından çok sevildi. İlk kez bir komedi projesinde yer alan Alasya, rolünün hakkını verdi.

Koca Koca Yalanlar, pazartesi akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Kanal D’de!