Ana sayfa Dizi Haberleri Koca Koca Yalanlar final bölümünde neler oldu?

Koca Koca Yalanlar final bölümünde neler oldu?

tarafından ker_def

Koca Koca Yalanlar 12. Bölümüyle final yaparak izleyicilere veda etti. 12. final bölümünde yaşananların özetini videodan izleyebilirsiniz. Sude ile Ahmet, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor, sürprizler finaldeydi…

Ahmet’in geri dönem çabalarına karşılık vermeyen Müjgan, onu hayatından tamamen çıkarmaya karar verir. Bunun için Erdem ile birlikte olduğunu söyleyen Müjgan, eski kocası Ahmet’in karşısına çıkar. Ahmet, gördüğü manzara karşısında oldukça üzgündür. Ne diyeceğini bilemez ve öylece çekip gider.

Ahmet’i nikah masasına oturtmaya çalışan Sude, yeni planlarını devreye sokar. Sude, bu kez her zamankinden daha fazla amacına yaklaşmıştır. Öte yandan Nilgün’ün boşanmak istediği Şahin, kendisini oldukça çaresiz hisseder. Şahin’in tüm mal varlığını üzerine geçiren Nilgün, tüm barışma isteklerini geri çevirir. Şahin, Nilgün ikna etmenin yollarını aramaya başlar.

Osman’ın, Şahin’in tüm çapınlıklarına kayıtsız kalması Canan’ı evlenmekten vazgeçirir. Osman, delicesine aşık olduğu Canan’ın gönlünü kazanmak için her şeyi deneyecektir. İkilinin nikah masasına oturabilmesi için tüm arkadaşları da seferber olur.