Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D Sadakatsiz dizisinde büyük yenilik!

Kanal D Sadakatsiz dizisinde büyük yenilik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı diziye yeni katılan Aras karakteri de hikayeye oturdu.

Berkay Ateş’in canlandırdığı yeni karakter izleyicinin heyecanını yükseltirken, dizinin hikayesinde de büyük bir yeniliğe yol açtı. Artık Asya’nın yolu Aras’tan geçiyor… İki karakterin öpüşmesi ile başlayan değişim rüzgarı, dizide fantazi ve romantizmi öne çıkartacak.

Asya ve Aras’ın aşkıyla birlikte Volkan karakterinin de kıskançlıklarının artacağına kesin gözüyle bakılıyor. Sadakatsiz 36. Bölümüyle 28 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden paylaşılan 2. fragmanda aşk var.

Kanal D Sadakatsiz dizisinde büyük yenilik! 7

Asya ve Aras yeni bir aşka yelken açıyor! Onların mutlulukları Volkan’ı çıldırtıyor. Asya’nın Aras’tan istediği şey hiçbir şeyi kendisinden saklamaması ve dürüst olması.

Aras da bu konuda Asya’ya güven veriyor. İkilinin aşklarına karşı Volkan’ın tepkisi çok sert olacak. Asya, Aras ile birlikte Volkan’ın da olduğu aile üyeleriyle yemeğe geliyor. İşler fazlasıyla karışacak.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.