Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde büyük kaos çıktı!

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde büyük kaos çıktı!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları bir numaralı dizi olan Camdaki Kız, üst üste tüm kategorilerde birincilikler alarak yoluna devam ediyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan ve Nur Sürer gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi her hafta daha da heyecanlı bir hale geldi.

Milyonlarca hayranı bulunan dizinin bu hafta 17. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümden ortaya çıkan yeni detaylar, hikayenin bir hayli karışacağına işaret ediyor. Camdaki Kız dizisinin ana omurgası olan Koroğlu ailesi karışıyor! Koroğlu ailesinin içinde kaos vardır.

Sedat şirketin başına geçmek isterken Selen ve Muzo’nun da farklı planları vardır. Özellikle Sedat ve Selen arasında soğuk savaş başlar. Ancak son noktayı Rafet koyacaktır.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de izleyicilerin karşısına çıkacak. Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova karşısında müthiş reytingler alabilen dizinin heyecanlı hikayesinden yeni görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Yeni bölümde ayrıca; Nalan, annesi Feride’ye eşi Sedat ile ilgili sakladığı bir şey olup olmadığını soruyor!

Feride, Sedat’ın açığını yakaladığı günden itibaren sır küpü haline gelir. Nalan, iyi tanıdığı annesinin bir şeyler sakladığından adı gibi emindir. Bu sırada, köşkteki skandaldan kurtulduğunu düşünen Sedat, babası Rafet’in şok kararıyla sarsılır.