Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D yeni dizi için final kararını duyurdu!

Kanal D yeni dizi için final kararını duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yaz döneminde başlayan ve izleyicilerin de çok sevdikleri Baht Oyunu dizisi için final kararı alındığına yönelik iddialar vardı.

Yeni dizinin erken finali izleyicileri çok üzdü… Kanal D yayınladığı fragman ile 17. bölümün final olacağını net bir şekilde duyurdu. Kanal D’nin final duyurusuna izleyicilerin tepkisi ise sert oldu.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel’in ilk önce partner sonrasında da sevgili oldukları Baht Oyunu dizisi eğlenceli hikayesi ile çok sevildi. Dizinin 17. bölümüyle 12 Ekim Salı akşamı final yapacak olması ise hayranları çok üzdü.

Birçok dizi hayranı Kanal D’nin bu kararına tepki gösteren paylaşımlar yaptı. Çok iyi partner uyumunun bulunduğu ve hikayesinin de güzel ilerlediğini belirten izleyiciler, Baht Oyunu dizisinin final yapmasının bir kayıp olacağını dile getirdi.

Final yazısını görünce şoke olduklarını belirten dizi hayranları, bunun büyük bir haksızlık olduğunu, diziyi çok sevdiklerini ve bağlandıklarını belirten yorumlar yaptı.

Baht Oyunu 17. Bölüm finalinde Bora ve Ada birbirine kavuşacak mı? Dizinin son bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Baht Oyunu final bölümüyle 12 Ekim Salı 20.00’da Kanal D’de!