Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D yeni dizi kararı aldı, etkisi Destan dizisine kadar uzanacak!

Kanal D yeni dizi kararı aldı, etkisi Destan dizisine kadar uzanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında merakla beklenen Üç Kız Kardeş isimli dizinin yayın tarihi ve yayın günü netleşti. Kanal D’nin aldığı karar üzerine dizinin 22 Şubat Salı akşamı başlayacağı ortaya çıktı. İclal Aydın’ın çok satan romanından uyarlanan yeni dizi Üç Kız Kardeş’in salı rekabetine katılması dengeleri çok değiştirecek.

TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi zaten bir süredir ciddi bir düşüş içindeydi… İzleyicilerini yavaş yavaş kaybeden dizi, birincilik iddiasını artık sürdüremiyor. atv’nin yeni dizisi Destan ise tüm kişiler kategorisinde birinciliğin adayı olsa bile AB ve ABC1 gruplarında daha düşük reytingler alıyor.

Kanal D yeni dizi kararı aldı, etkisi Destan dizisine kadar uzanacak! 7

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi sevildi ve oluşturulan sekizinci yüzyıl ortamı da profesyonel olarak nitelendiriliyor. Bir kadın kahramanın hayali hikayesini izlediğimiz Destan dizisinin durumunu sarsacak karar Kanal D’den geldi.

Salı rekabetinde artık Üç Kız Kardeş dizisi de olacak ve güçlü dram hikayesi ile bu dizinin diğer yapımlardan izleyiciyi kendisine çekmesi hiç zor olmayacaktır.

Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey ile TRT1’in Masumlar Apartmanı dizilerinde senaryoya yönelik izleyicileri güçlü eleştirileri bulunuyor.

Destan dizisi de beklendiği kadar baskın bir durumda değil. Bu da Üç Kız Kardeş’in güçlü bir romandan uyarlanması, romanı yazan İclal Aydın’ın başrolde yer alması ve hikayenin gidişatına etki etmesi yeni diziyi öne çıkartan farklar olacak.

Üç Kız Kardeş çok etkileyici bir hikaye ortaya koyar ise salı rekabetinde birincilik elde etmesi mümkün olacaktır. Bu durum da en çok Destan dizisini ve diğer dizileri olumsuz etkileyecektir.