Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV, Baba dizisi için yayın günü seçimiyle, atv’nin hatasını fırsata çevirebilir!

Show TV, Baba dizisi için yayın günü seçimiyle, atv’nin hatasını fırsata çevirebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Destan dizisi salı akşamları yayınlanıyor. Tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler alan dizi, birincilikler almayı başardı. AB ve ABC1 kategorilerinde biraz düşük seyreden dizinin izleyiciler tarafından çok beğenildiği bir gerçek. Ancak bir başka gerçek daha var.

atv’nin salı akşamları 6 sezondur yayınladığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından Destan dizisini salı akşamlarına almasına rağmen, eski güçlü konumunu koruyamıyor. Survivor’ın başlaması ile birlikte Destan dizisi de birincilik almakta zorlanıyor. Salı rekabetine iki yeni dizinin gelecek olması ise bu rekabeti çok da sertleştirecek. Show TV’nin Baba ve Kanal D’nin Üç Kız Kardeş isimli dizileri, reytinglerin yeniden şekillenmesine neden olacak.

atv, salı akşamları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile birlikte hem aksiyon hem de entrikası bol işleri seven özellikle de erkek izleyici kitlesini yakalamıştı. Yedinci sezon için çekimlere başladıktan sonra yaşanan kriz nedeniyle iptal edilen dizinin ardından Destan, bu kitleyi kendisine çekemedi. Destan dizisinin çekemediği erkek izleyici kitlesi şimdi Salı rekabetinde Baba dizisini tercih edecektir.

Show TV, Baba dizisi için yayın günü seçimiyle, atv'nin hatasını fırsata çevirebilir! 8

Show TV, atv’nin bıraktığı bu boşluğu iyi gördü ve Baba dizisini salı akşamları yayınlama kararı aldı. Erkek izleyici kitlesini kendine çekme ihtimali yüksek olan Baba dizisi, 15 Şubat Salı akşamından itibaren birinciliğin doğal abonesi olabilir.

atv’nin açtığı bu boşluğu Destan dolduramayınca, Show TV, erkek izleyici kitlesini kendisine çekebilecek olan Baba ile güçlü bir atak yapacaktır. Dizide Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın güçlü hikaye kurgusu olacağını izleyiciler biliyor. Ayrıca başarılı yönetmen Çağrı Bayrak’ın da aksiyon ve heyecanı yüksek tutması ile birlikte Baba dizisi Salı günlerinin en çok izlenen dizisi olabilir.

Show TV, Baba dizisi için yayın günü seçimiyle, atv'nin hatasını fırsata çevirebilir! 9

Özellikle Tolga Sarıtaş’ın hayranları da Kadir Saruhanlı karakterini büyük bir merakla bekliyor. Oyuncunun geçen sezon Arıza gibi benzer bir aksiyon yapımında yer aldığını, ancak yeni dizinin çok daha etkili bir hikaye ile izleyici karşısına çıkacağını söyleyebiliriz.

Show TV işte bu hedef doğrultusunda dizinin günün belirlemiş gibi bir izlenim var. Baba, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın izinden giderek bu türdeki yapımları sevenlerin yeni adresi olacaktır. atv ise altı sezon başarılı olan ve yedinci sezonda da başarılı olması kesin gözüken bir diziyi harcayarak büyük hata yapmış oldu.