Ana sayfa Sosyal Medya Gurur Aydoğan, annesi Oya Aydoğan’ın anısına bir proje hazırladı!

Gurur Aydoğan, annesi Oya Aydoğan’ın anısına bir proje hazırladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sanatçı Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan da yer aldığı dizilerle dikkat çeken bir isim oldu. 10 Şubat 1957 yılında Erzincan’da dünyaya gelen Oya Aydoğan, 15 Mayıs 2016 tarihinde vefat etti. Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra şarkıcılık ve sunuculuk da yapan Oya Aydoğan’ın vefatı tüm hayranlarını çok üzmüştü.

Annesinin izinden giderek oyunculuk yapmakta olan Gurur Aydoğan da yeni bir proje hazırlığı içinde olduğunu ifade etti. Yapımcı olarak projelere hayat verme hedefindeki Gurur Aydoğan, annesinin anısına bir proje yapacağını anlattı.

Gurur Aydoğan, “Annemin de anısına olabilecek, Yeşilçam ile ilgili bir program yapmak istiyorum. Demosunu çektik. Nuri Alço ile birlikte yapacağız. Önemli bir kanalımızda. İlk yapımcılığım olacak. Programı ben sunacağım” diye konuştu.

Bu projenin kendisini çok heyecanlandırdığını belirten oyuncu, bir televizyon kanalına teklifte bulunduklarını ve yanıt beklediklerini de ifade etmiş oldu.

Gurur Aydoğan, annesi Oya Aydoğan'ın anısına bir proje hazırladı! 7

Oyuncu, programda Türk Sineması’ndan yani Yeşilçam’dan bir konuğu olacağını ve sorulmayan soruların sorulacağını ifade etti.

Gurur Aydoğan, “Güzel bir muhabbetimiz olacak. Annem ile de bağlantılı güzel sohbetimiz olacak” ifadesini kullandı. Yıllarca anı olarak kalacak bu projeyi annesinin anısına yapmayı çok isteyen Aydoğan, çok fazla detay vermek istemedi.