Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’de bir dizi final yaptı, diğer dizi için endişeler iyice arttı!

Kanal D’de bir dizi final yaptı, diğer dizi için endişeler iyice arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Aşkın Tarifi ve Baht Oyunu isimli diziler ekranda eğlence ve romantizmi birlikte arayan izleyicilerin tercihi oldu. Ancak yaz döneminin düşük reytingleri nedeniyle her iki yapım da hak ettiklerinden daha düşük reytingler elde etti.

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünde yer aldığı Aşkın Tarifi dizisi geçtiğimiz pazartesi günü 13. ve final bölümü ile yayınlanarak ekran ömrünü tamamladı. Dizinin hayranları çok üzgün. Ayrıca Baht Oyunu dizisini de heyecanla izleyenler büyük tehlikenin farkında…

Kanal D'de bir dizi final yaptı, diğer dizi için endişeler iyice arttı! 8

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi çok iyi bir hikayeye sahip. Ancak dizinin reytingleri pek de iyi gelmiyor… Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın aşk yaşamaya başladığı gerçeğinin de ortaya çıkması diziye olan ilgiyi beklendiği kadar artırmadı…

Baht Oyunu dizisi hayranları Eylül ayı ile birlikte rakip kanallarda iddialı dizileri ekrana gelmeye başlayacak olmasından endişeli. Zira bu durum reytinglerin iyice düşmesine neden olabilir…

Baht Oyunu şimdiye kadar Ada Masalı ile rekabet halindeydi. Ancak önümüzdeki hafta yani 14 Eylül Salı günü Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezonu ile başlıyor. 21 Eylül Salı akşamı ise Fox TV, çok ilgi çekmesi beklenen Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizisini yayınlayacağını duyurdu.

Bu da demek oluyor ki, Baht Oyunu dizisinin reytingleri ciddi şekilde düşebilir. İşte bu ihtimal dizinin hayranlarını endişelendiriyor. Şimdiye kadar iyi bir ilerleme sağlayan dizi, 12. bölümüyle yayındaydı.

Kanal D'de bir dizi final yaptı, diğer dizi için endişeler iyice arttı! 9

Bugüne kadar yayınlanan en güzel bölüm olduğuna yönelik birçok izleyicinin ortak görüşü var. Hikayede aşkın başlaması ile birlikte bölümler çok daha güzel hale geldi. Fakat bu güzel ortamı bozan şey ise reytingler… Dizinin 12. bölümü çok iyi olmasına rağmen ortalamanın altında oranlar gelmeye devam etti.

Baş Oyunu dizisi hayranları Eylül ayını adeta stres altında geçirecek. 14 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan 13. bölüm fragmanı paylaşıldı. Bora ve Ada arasında neler oluyor? Bu soruyu sorduran fragman ilgi çekti.

Baht Oyunu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de olacak ama aynı gün Masumlar Apartmanı da 38. bölümüyle ekrana yeniden dönüş yapacak. Reytingleri izlemeye devam edeceğiz.