Ana sayfa Dizi Haberleri Farkında mısınız; Aşk Mantık İntikam birçok iddialı diziye fark atıyor!

Farkında mısınız; Aşk Mantık İntikam birçok iddialı diziye fark atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisi, yaz döneminde çok iyi bir çıkış yakaladı. Belki izleyici ilgisi az bir dönemdi. Ancak dizi iyi reytingler elde etmeyi hep başardı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı romantik komedi adeta yaz dönemine damgasını vurdu.

Eylül ayı ile birlikte yeni diziler başlayınca Aşk Mantık İntikam’ın düşüş yaşayabileceğini düşünenler ise yanılıyor… Geçtiğimiz hafta 11. bölüm ekrana geldi ve şimdiye kadar elde edilen en iyi reytingler alındı. Yani diziye olan ilgi azalmıyor, izleyiciler ekrana dönmeye başladığı için artıyor…

Aşk Mantık İntikam, Eylül için yayınları planlanan ve fragmanları paylaşılan birçok iddialı diziye de sosyal medyada adeta fark attı. Barbaroslar, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar, Uzak Şehrin Masalı, İçimizden Biri gibi yepyeni dizilerin tanıtımları bir süredir paylaşılıyor.

Farkında mısınız; Aşk Mantık İntikam birçok iddialı diziye fark atıyor! 8

Youtube ortamına bakılırsa Aşk Mantık İntikam’ın fragmanları öyle yüksek izlenme oranları elde ediyor ki, çok iddialı diziler bunun yanına yaklaşamıyor. Romantik komedi dizisinin 12. bölümünden 2. fragman sadece 14 saat içinde 2 milyon 300 bine yakın izlenmeyi youtube’da sağladı… Trend videolar arasına da giren fragmana izleyicilerin gösterdiği ilgi dizinin gidişatının da iyi olacağını anlatmaya yetiyor.

12. bölüm için yayınlanan ilk fragmanın da 4 günlük süre içinde dört buçuk milyon görüntülenme elde etmesi dizinin büyük başarısı olarak dikkatlerden kaçmıyor…

Farkında mısınız; Aşk Mantık İntikam birçok iddialı diziye fark atıyor! 9

Eylül ayı ile birlikte yeni diziler bir bir ekran ömürlerine başlayabilir. Ancak bu durum Aşk Mantık İntikam için şimdilik bir tehlike değil.

Başarılı bir şekilde yoluna devam eden dizinin 12. yeni bölümünü 10 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.