Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’de Hekimoğlu çok zor bir duruma düştü!

Kanal D’de Hekimoğlu çok zor bir duruma düştü!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu, 9 Şubat Salı akşamı 36.yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Hekimoğlu’nun köşeye sıkıştığına şahit olacaksınız.

Reytingleri bir türlü iyi gelmeyen, ortalamanın üzerine çıkamayan Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü bir hayli etkileyici sahnelerle dolu olacak. Ateş bağımlılığı yüzünden birçok kişiye zarar verdi. Şimdi ise hataları ile yüzleşme zamanı geldi. Ancak kolay kolay kimsenin kurtaramayacağı hayatları da kurtarıyor ve bu da çok önemli bir detay…

Rehabilitasyon ve hapishane arasında seçim yapmak zorunda olan Ateş, herkes tarafından baskı görmeye devam eder. İpek’in ise artık bekleyecek sabrı yoktur ve Ateş’i bir kez daha uyarır. Ekip, Hekimoğlu’nun hastanede kalması için çabalamaya devam eder. Yeni vaka ile Ateş arasında neler yaşanacak?

Hekimoğlu’nun 36. yeni bölümünde 3. fragman yayınlandı. Hem yeni görüntüleri hem de 36. bölümün özet bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz:

Orhan’ın gerçekleri Mahir’e anlatmasından sonra Hekimoğlu için zor günler başlar. Rehabilitasyon ve hapishane arasında seçim yapmak zorundadır. Öte yandan herkes Ateş’i açık ettiği için Orhan’a yüklenmektedir. Ancak Orhan zor da olsa doğru bir karar verdiğini düşünmektedir. En sonunda Hekimoğlu kararını verene kadar ona hasta verilmeyeceği söylenir.

İpek’ten, Hekimoğlu’na büyük darbe! Yeni gelen bir hasta Ateş’e zor anlar yaşatıyor. Hasta ile ortak noktasını anlayan Ateş ise duruma bu tarafından yaklaşıyor.

İpek ise Ateş’in ilaçlarını kesince Ateş kriz geçiriyor!