Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri atv dizisiyle setlere dönen Müge Boz’dan Akıncı yorumu!

atv dizisiyle setlere dönen Müge Boz’dan Akıncı yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Akıncı dizisiyle atv ekranında yeniden izleyicilerle buluşan Müge Boz, uzun bir süredir dizi setlerinde görünmüyordu. Ünlü oyuncu bebeğinin doğumundan uzun bir süre sonra yeniden setlere dönerek, kariyerine devam edeceğini de gösterdi.

Akıncı dizisinin bir aksiyon projesi olduğunu ve çekimlerin de çok zorlu geçtiğini anlatan Müge Boz, yapımda Beste isimli gazeteci karakterine hayat veriyor. Müge Boz, “Yoğun bir tempomuz var, çünkü çok zor bir proje. Çok fazla aksiyon sahnesi var. İşte geceli, gündüzlü çalışıyoruz” diye konuştu.

Beste karakterinin çok fazla aksiyon sahnesinin olmadığını, sette uzaktan izlediğini belirten oyuncu, bu yoğun ortama da alıştığını belirtti. Aksiyon sahnelerine daha önceki işlerinden de alışkın olduğunu belirten oyuncu, her şeyin kendisi için güzel gittiğini yineledi.

Pandemi sürecinde çalışırken çok dikkatli olduğunu, sağlıklı beslendiğini anlatan Müge Boz, doğum sürecinde aldığı kiloları da sağlıklı bir şekilde, yavaş yavaş vermekte olduğunu sözlerine ekledi.