Ana sayfa Dizi Arşivi Seni Çok Bekledim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Seni Çok Bekledim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Seni Çok Bekledim, Dnz Film yapımı, yönetmeliğini Şahin Altuğ’nun yaptığı, senaryosu Özcan Deniz tarafından kaleme alınan dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı diziden beklentiler çok yüksekti. Hikaye ve başrol oyuncularının uyumu beğenildi. Ancak dizinin reytingleri beklentilerin altında kaldı. Güzel bir aşk dizisi olmasına rağmen, klişe bir konuya sahip olmaktan öteye geçemediği yönünde eleştiriler yapıldı.

Seni Çok Bekledim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:
Kanal: Star TV
Yapımcı: Dnz Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 29 Ocak 2021
Mekan: İstanbul, Erzincan, Doha
Süresi: 120 dakika
Müzik: Güldiyar Tanrıdağlı
Başrol: Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu.
Oyuncular: İlhan Şen, Mustafa Uğurlu, Lila Gürmen, Caner Şahin, Türkü Turan, Durul Bazan, Yıldız Kültür, Ali İpin, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Damla Makar, Ömer Gökay Şanlıer.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/scbdizi
Instagram: https://www.instagram.com/senicokbekledim.startv/
Facebook: https://www.facebook.com/senicokbekledim.tr/
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/dizi/seni-cok-bekledim

TÜM HABERLER:

Seni Çok Bekledim dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Seni Çok Bekledim dizisinin tanıtımları yayın tarihinden aylar önce başladı ve özellikle Özcan Deniz hayranları tarafından merakla beklenen bir yapım oldu. Seni Çok Bekledim’in cuma rekabetinde taşları yerinden oynatması bekleniyordu. Ancak böyle bir şey olmadı. Dizi yayın hayatına başlar başlamaz ortalama reyting oranıyla beklenen muazzam çıkışı yapamadı. Seyirciyi de ikiye bölen dizi, bazı kesimlerce çok beğenilirken, kimi izleyici de klişe bir aşk hikayesine sahip olduğu ile ilgili yorumlarda bulundu. Anlaşılan o ki dizinin akıbetini ilerleyen bölümlerde alacağı reyting oranı belirleyecek.

Seni Çok Bekledim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

13 Mart 1992. Eren ailesinin büyük bir depremle dağıldığı tarih. Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayata, hep bir şeyler eksiktir.

Ta ki Ayliz’i görünceye kadar. O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzüğü yuvarlanıp Ayliz’in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir’i her seferinde Ayliz’e daha da yakınlaştırsa da Ayliz’i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir. İki ailenin iç içe geçmiş kirli sırları bir bir ortaya çıkarken, Kadir ve Ayliz’in aşkı bu sınavdan geçebilecek mi?

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Özcan Deniz (Kadir Eren)
İrem Helvacıoğlu (Ayliz)
İlhan Şen (Erol)
Mustafa Uğurlu (Cemal)
Lila Gürmen (Mihre)
Caner Şahin (Selahattin)
Türkü Turan (Zahide)
Durul Bazan (İsmet)
Yıldız Kültür (Hidayet)
Ali İpin (Rıza)
Şehsuvar Aktaş (Osman Efe)
Selen Domaç (Songül)
Nihan Büyükağaç (Sibel)
Hakan Ummak (Zaza)
Sibel Şişman (Şebnem)
Gürkan Güzeyhuz (Serkan)
Damla Makar (Nezahat)
Ömer Gökay Şanlıer (Umut)

Seni Çok Bekledim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Tanıtımlarıyla merak uyandıran Seni Çok Bekledim dizisi, dev bir prodüksiyonla çekimlerine başladı. Dizinin çekimleri ilk olarak Erzincan’da gerçekleşti. 10 gün süren çekimlerin ardından İstanbul’da bir süre çekimler yapıldı. İlk bölüm sahnelerinin bir kısmı Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirildi. Doha sahneleri; Ulusal Katar Müzesi, İslam Eserleri Müzesi, Kapalı Çarşı, Şazeli Pearl Area, Souq Waqif, Marsa Katara ve çöllerde çekildi. Seni Çok Bekledim, Doha’da çekilen ilk Türk dizisi olma özelliği taşıyor.

JENERİK:

Seni Çok Bekledim dizisinin müzikleri Güldiyar Tanrıdağlı’ya ait. Dizinin jenerik müziği de dikkat çekici.

FRAGMANLAR:

Seni Çok Bekledim dizisinin ilk tanıtımı Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Aralık ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük izleyici de merak uyandırmayı başardı.

İlk Tanıtım:

Seni Çok Bekledim dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında veya Star TV’nin internet sitesinde bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Seni Çok Bekledim dizisinin 1.sezonu 29 Ocak 2021 tarihinde Star TV’de başladı. Dizi her cuma akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Seni Çok bekledim dizisinin tüm bölümlerini Star TV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölümünde çalan ‘Çok Bekledim’ adlı şarkı diziye özel olarak bestelendi.

KAMERA ARKASI:

Seni Çok bekledim dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Fotoğraf çekimi için Galataport’ta bir araya gelen Seni Çok Bekledim dizisinin tüm oyuncuları objektiflere poz verirken, neşeli halleri ile dikkat çekerken, renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Seni Çok Bekledim 2. Bölüm Kamera Arkası