Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’deki O Kız dizisinin tartışılan ismi Cengiz Orhonlu, hangi ünlünün torunu?

Kanal D’deki O Kız dizisinin tartışılan ismi Cengiz Orhonlu, hangi ünlünün torunu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – O Kız isimli Kanal D dizisinin başrollerinden birisi olan Cengiz Orhonlu, daha önce Arka Sokaklar dizisinde deneyim yaşadı ve O Kız dizisinde de Ozan karakteriyle yer aldı. Oyuncunun dizinin hikayesinde çok önemli bir karaktere hayat vermesi ilk başlarda herkesi şaşırtmıştı.

Cengiz Orhonlu’yu Ozan karakterinde beğenenler de oldu, eleştirenler de. Diziden ayrılması gerektiğini düşünen ve bunun için paylaşımlar yapanlar da var. Genç oyuncu için O Kız dizisinde kendisine sunulan rol gerçekten iddialı bir rol ve altından kalkıp kalkamadığı değerlendirmesi de dizinin hayranlarına bırakalım.

Cengiz Orhonlu, çok ünlü bir ismin de torunu… O ünlü isim, ses sanatçısı Kamuran Akkor. 1947 yılında dünyaya gelen Klasik Türk müziği sanatçısı Kamuran Akkor, 1966 yılından itibaren şarkılarıyla milyonların gönlünü kazandı ve unutulmaz sanatçılar arasında yerini aldı.

Kanal D'deki O Kız dizisinin tartışılan ismi Cengiz Orhonlu, hangi ünlünün torunu? 7

Tiyatroda 2020 yılında Genç Yetenek Ödülü’nü kazanan torunu ile “Kelebekler Özgürdür” isimli oyunda birlikte sahneye çıkan Kamuran Akkor, büyük bir gurur yaşamıştı.

O Kız dizisinin hikayesinde sosyal medya fenomeni olarak yer alan Cengiz Orhonlu, tiyatro geçmişi de olan bir isim ve dizilerde yeni gözükmeye başladı. Genç oyuncunun geleceğinin de parlak göründüğünü söylemek gerekiyor.

O Kız dizisi Çarşamba akşamları yayınlanıyor ve izleyicilerden de güçlü bir destek görüyor. Reytingleri de fena olmayan dizi için seyircilerin en büyük şikayeti ise, yeterince etkili bir tanıtımının yapılmaması olarak gözüküyor.

O Kız dizisinde Cengiz Orhonlu’nun rol arkadaşları arasında Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları gibi iki tecrübeli ismin bulunması da dikkat çekiyor. Dilin Döğer de başrollerde yer alan diğer isim ve Cengiz Orhonlu ile başarılı bir partnerlik süreci yürütüyor.

Şimdiye kadar 8 bölümü yayınlanan O Kız dizisinin 9. yeni bölümünü 16 Kasım Çarşamba akşamı izleyebilirsiniz.