Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den Aşk-ı Memnu sevinci ve yeni duyuru!

Kanal D’den Aşk-ı Memnu sevinci ve yeni duyuru!

tarafından ker_def

10 yıl aradan sonra Aşk-ı Memnu’nun final bölümünü 23 Temmuz Çarşamba akşamı, en çok izlenen saatte yayınlayan Kanal D hem reytinglerde hem de sosyal medyada önemli başarı elde etti. Kanal D’nin bu ilginç taktiği sayesinde çok konuşulması da dikkat çekici bir detaydı.

Kanal tarafından basın kuruluşlarına gönderilen ve dizinin milyonları ekrana kilitlediği belirtilen duyuruda, kanalın yaşananlardan ne kadar memnun olduğu da ortaya konuyor… İşte Kanal D’nin hazırladığı dizi hakkındaki duyuru:

Aşk-ı Memnu’nun finali Çarşamba gecesine damga vurdu! Efsane olduğunu bir kez daha ispatladı… Kanal D’nin adını klasikler arasına yazdıran efsane dizisi Aşk-ı Memnu, Çarşamba akşamı final bölümü ile yeniden izleyici karşısındaydı.

Dizi milyonları ekrana kilitlerken, sosyal medyaya da damgasını vurdu. Hafta içi her gün tekrarları yayınlanan dizinin final tekrarı prime time’da izleyiciye nostalji yaşattı.

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin yer aldığı dizinin finali tüm gün sosyal medyada en çok konuşulanların listesinin (TT) başında kaldı.

Ayrıca #AşkıMemnuVeda etiketi ile, Bihter, Behlül ve Matmazel karakterleri de TT’de tüm gün yer aldı.

Aradan geçen 10 yıla rağmen Aşk-ı Memnu, bir kez daha ekranın efsane dizisi olduğunu ispatladı.

Kanal D'den Aşk-ı Memnu sevinci ve yeni duyuru! 7