Ana sayfa Sosyal Medya Aşk-ı Memnu hayranlığı sayesinde Kanal D’nin planı tuttu!

Aşk-ı Memnu hayranlığı sayesinde Kanal D’nin planı tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin paylaştığı efsane dizi Aşk-ı Memnu, 10 yıl aradan sonra birçok tekrarı yayınlanmış olduğu halde yeniden Kanal D tarafından ekrana getirildi.

Aşk-ı Memnu hayranlarının final bölümüne ne kadar büyük ilgi gösterdiği ilk olarak sosyal medya paylaşımlarında, sonrasında da reytinglerde ortaya çıktı. Aradan 10 yıl geçmesine ve sayısız kez tekrar bölümü yayınlanmış olmasına rağmen Aşk-ı Memnu dizisinin hala izleyicide büyük bir karşılığı olduğu da yeniden anlaşıldı.

Kanal D, diziyi 22 Temmuz Çarşamba günü televizyonun en çok izlendiği saatte yeniden yayınladı. Hem de reklamlara boğmadan izleyicilere 10 yıl aradan sonra Aşk-ı Memnu keyfi yaşatan kanal, hem büyük bir sosyal medya etkileşimi yarattı hem de dizinin reytinglerde hala varlık gösterebileceğini kanıtladı.

REYTİNG ETKİSİ

Dizinin final bölümü tüm kategorilerde ilk 10 program arasına girmeyi başardı. Aşk-ı Memnu özet bölümü totalde 8. ve tekrar bölümü de 5. sırada yer aldı.

AB grubunda ise özet bölüm 7. olurken, tekrar bölümü 3. sırada yer aldı.

ABC1 grubunda ise özet bölüm 7. olurken, tekrar bölümü 5. sırada yer almayı başardı

Aşk-ı Memnu hayranlığı sayesinde Kanal D'nin planı tuttu! 7

SOSYAL MEDYA ETKİSİ

Binlerce mesajın yayınlandığı Aşk-ı Memnu finali ile ilgili sosyal medyada bir çılgınlık yaşandı. Takipçiler ilginç mesajlar da paylaştı. İşte o mesajlardan bazıları:

Ne yaptın ne ettin yine sen oturdun o ön koltuğa, valla helal olsun Matmazel!

10 yıl geçti ama akıllarda hala tek bir soru var. BEHLÜL BU ODADAN NASIL ÇIKABİLDİ?

Adnan sadece Behlül’e bakıyor.. Adnan, “Sen benim oğlumdun” derken Bihter’e bakmıyor bile… Bihter küskün… Ondan hesap bile sormuyor… Şu detay beni paramparça etti…

Dağ gibi dururken dal gibi kırılışını izleyip ağladık yine…

Firdevs Yöreoğlu’nun Bihter’in öptüğü yerden felç olması peki…

20 kere izlesem de aynı acıyı yaşıyom, helal olsun Beren Saat’e!