Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Duygu Sarışın’ın Çağatay Ulusoy açıklaması sitem dolu!

Duygu Sarışın’ın Çağatay Ulusoy açıklaması sitem dolu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un ilk olarak Koca Yusuf filmi için kilo alması çok konuşuldu ama proje iptal oldu. Sonrasında Barbaros isimli dizideki Oruç Reis karakteri için kilo aldığı belirtilen oyuncunun bu projeden de geri çekilmesi dikkatleri çekmişti.

Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın, magazin gündemine yansıyan kilolu fotoğraflara açıklama getirdi. Oyuncu, sitem de ederek aslında görüntülerdeki gibi aşırı bir kilo durumu olmadığını belirtti.

Duygu Sarışın, Sarışın “Yakından o kadar kilolu değil. Fotoğraflar biraz abartılı çıkmış. Biz de görünce şaşırdık. Çağatay kendisine her zaman dikkat eden biri” açıklamasını yaptı.

Çiftin sürekli ayrılıp sonra yeniden barıştığı yönünde de zaman içinde birçok haber yapıldı. Ancak Duygu Sarışın, bu durumu da sitemle karşıladı. Oyuncu, bunu gazetecilerin yazdığını belirtti ve şöyle konuştu:

“Sizin gazeteci arkadaşlarınız yazıyor öyle. Yoksa 3-4 kere ayrılıp barışacak tipler değiliz. Her ilişkide tartışmalar olur, kardeşimle bile tartışıyoruz bazen.”