Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisindeki ölüm, izleyiciyi bile şaşırttı!

Akrep dizisindeki ölüm, izleyiciyi bile şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana gelmeden önce tanıtımlarıyla dikkat çeken bir dizi olan Akrep, ne yazık ki kanalın da hatalı stratejisi ile reytingleri düşerek finale doğru yürüyor adeta! Kadrosunda Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy gibi başarılı isimlerin rol aldığı dizinin son bölümünde Fikret’in ölümünü ise izleyici anlamakta zorlandı!

Bekir Aksoy’un hayat verdiği karakter her ne kadar sevilmeyen bir karakter de olsa, kimi izleyiciler gidişine üzüldü! Fikret’in ölümü bazı izleyiciler tarafından gereksiz, tuhaf bulunurken, sosyal medyada ise Bekir Aksoy’un diziden ayrılmayı kendisinin istediği şeklinde iddialar da dolaşmakta.

Perşembe akşamları yayınlanmaya başlayan dizi, dişli rakipleriyle mücadele etmekte zorlanıyor. Heyecanlı bir bölümle ekrana gelen dizinin reytingleri ise gittikçe düşüyor!

Total’de 20. ve AB’de ise 15. sırada yer alan dizinin ilk 10’a bile girememesi dikkat çekiyor! 14.b ölümü yayınlanan dizinin bu gidişle daha ne kadar yayınlanacağı belli değil ama izleyenler için Akrep sürükleyici ve heyecanlı bir dizi.

Oyunculuklarıyla da beğeni toplayan Akrep dizisi için “Final yakın” yorumları sosyal medyada şimdiden yapılmaya başladı. Diziden Fikret karakterinin ayrılışının da kimsenin aklına yatmadığı, izleyici yorumlarında da görülüyor…

İşte Ahmet’in Fikret’i vurduğu o sahne ve gelen yorumlardan bazıları…

Akrep dizisindeki ölüm, izleyiciyi bile şaşırttı! 10

Akrep dizisindeki ölüm, izleyiciyi bile şaşırttı! 11

Akrep dizisindeki ölüm, izleyiciyi bile şaşırttı! 12

Akrep dizisindeki ölüm, izleyiciyi bile şaşırttı! 13