Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin az gündem yaratıp, çok izlenen dizisi Hekimoğlu!

Kanal D’nin az gündem yaratıp, çok izlenen dizisi Hekimoğlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Salı akşamlarının farklı yapımlarından olan Hekimoğlu dizisinden bahsediyoruz.Kadro müthiş, uyarlandığı orijinal proje dünyaca ünlü ama Hekimoğlu dizisi  o kadar da çok konuşulmuyor.

Sosyal medyaya ya da dizilerle ilgili üretilen içeriklere bakıldığı zaman Hekimoğlu dizisinin biraz geri planda durduğunu görebilirsiniz. Ancak izleyici açısından durum farklı. Kanal D’nin de tanıtımı için çok büyük bir çaba harcamamasına rağmen Hekimoğlu kendi kitlesini buldu.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Aytaç Şaşmaz ve Kaan Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı dizinin 14 Şubat Salı akşamı 3. bölümü yayınlandı. Reyting sonuçlarına bakıldığına 3. sezonunda olan ve finale yaklaşan Kadın dizisinden de Show TV’nin haftalardır büyük bir tanıtım faaliyeti yürüttüğü Ramo’dan da iyi sonuçlar alabildiğini görebiliyoruz.

14 Ocak Salı gününün total, AB ve ABC1 gruplarındaki ilk 10 listesini aşağıdaki tablodan görebilirsiniz. Özellikle AB grubu için Salı akşamlarının 1. numaralı dizisi… ABC1 grubu için de Kadın dizisinden sonra 1.numaralı koltuğa oturması kesin gibi… Totalde yarışta ama öne geçmesi zor.

Kanal D'nin az gündem yaratıp, çok izlenen dizisi Hekimoğlu! 7

Hekimoğlu, çok iyi bir kadroya sahip ve ABD’nin ünlü Dr.House dizisinden uyarlanan bir yapım. Ancak ekranda en önemli farkı televizyonda dizi izlemeyi bırakan veya bırakmak üzere olan birçok izleyicileri yeniden ekran başına oturtması.

Farklı formatı ile Hekimoğlu’nun yeni bölümlerinin büyük bir kitle tarafından heyecanla beklendiğini ama bu heyecanı sosyal medyada göremediğimizi de belirtelim.

İşte Hekimoğlu 4. bölüm fragmanı: