Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin reytingleri çok iyi geldi!

Ramo dizisinin reytingleri çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 14 Ocak Salı akşamı ekranda yine müthiş bir dizi yarışı vardı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünün olmadığı 14 Ocak akşamı, Show TV ekranında ilk bölümü yayınlanan Ramo çok iyi bir başlangıç yaptı.

Show TV’nin yeni dizisi totalde 7.03 reyting ile 3., AB grubunda 6.27 reyting ile 4. ve ABC1 grubunda da 7.25 reyting ile 4. sırada kendisine yer buldu.

Ramo dizisinin reytingleri çok iyi geldi! 8

Finale son 3 bölümü kalan Kadın dizisinin zirvede olduğu total grubunda Ramo, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’den sonra 3. sırada yer aldı. Hekimoğlu ise 4. oldu.

AB grubunda ise ilginç bir tablo vardı. Fox Ana Haber’in zirvede yer aldığı bu grupta Hekimoğlu 2.,Kadın dizisi 3. ve Ramo da 4. sırada kendisine yer buldu. Tutunamayanlar dizisi de 6. sıradan listeye girdi.

ABC1 kategorisinde ise Fox Ana Haber’in ardından Kadın 2.sırada yer aldı. Hekimoğlu 3. ve Ramo da 4.olarak dizi yarışına yer aldı. İşte 3 kategoride de ilk 10 program listesi:

Ramo dizisinin reytingleri çok iyi geldi! 9

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dönüşü ile birlikte yani 28 Ocak ile birlikte reytingler yeniden şekillenecektir. Ayrıca, 4 Şubat Salı akşamı Kadın dizisi final yaptıktan sonra da reytinglerde ciddi oynamalar yaşanacaktır.