Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Baht Zamanı dizisi için Alp Navruz’dan sonra bir isim daha gündemde!

Kanal D’nin Baht Zamanı dizisi için Alp Navruz’dan sonra bir isim daha gündemde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanalların dizi hazırlıkları bitmek bilmiyor. Sezon sonuna doğru yaklaşırken yeni dizilerden haberler de gelmeye devam ediyor. Bu diziler arasında iddialı bir proje daha var. Kanal D için hazırlanan dizinin ismi Baht Zamanı.

Diziyle ilgili hazırlıklar sürerken kısa bir süre önce başrol erkek oyuncu için Alp Navruz’a teklif gittiği öğrenilmişti. Gazeteci Birsen Altunntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre bir isim daha gündemde!

Alp Navruz’un teklifi kabul edip etmediği belli değil ama yine dizilerin sevilen bir ismi olan Birand Tunca’ya da bir teklif gittiği gündemde.

Esasen projede iki erkek başrol oyuncusu olacak. Birand Tunca’ya da diğer başrol teklifi götürülmüş. ARC Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin cast çalışmaları sürüyor.

Kanal D'nin Baht Zamanı dizisi için Alp Navruz'dan sonra bir isim daha gündemde! 8

Henüz iki oyuncunun da teklif konusundaki geri dönüşleri bilinmiyor. Alp Navruz, ekranlara son olarak Zümrüdüanka dizisi ile gelmişti.

Dizi Fox TV’de yayınlanıyordu ve Ocak başında ekrana veda etmişti. Alp Navruz, bu dizi öncesinde de TRT1’in Elimi Bırakma dizisi ile ekrandaydı.

Kanal D'nin Baht Zamanı dizisi için Alp Navruz'dan sonra bir isim daha gündemde! 9

Birand Tunca ise son olarak Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolünü oynadığı Erkenci Kuş dizisinde Emre rolündeydi.

Bakalım iki oyuncudan bu teklife nasıl bir yanıt gelecek?