Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Birand Tunca da meslektaşları Onur Seyit Yaran ile Yiğit Koçak gibi güçlü hayaller kuruyor!

Birand Tunca da meslektaşları Onur Seyit Yaran ile Yiğit Koçak gibi güçlü hayaller kuruyor!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisinde başrolde yer alan Onur Seyit Yaran ile Yiğit Koçak ikilisi çok iyi kariyer çıkışı sergiledi. Kardeşlerim dizisinin yurt dışında büyük başarılar elde etmesi ile birlikte ikilinin hayran kitlesi de katlanarak arttı.

Artık sadece ülkemizde değil yurt dışında da geniş hayran kitlelerine hitap eden Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak, farklı ülkelerde de projelerde yer almak için girişimlerde bulunuyor ve niyetlerini ortaya koyuyor.

İki genç oyuncunun da farklı dilleri öğrenme konusunda istekli olduğu ve kendilerini geliştirmek için ellerinden geleni yaptıkları da röportajlarındaki açıklamalarına yansıyor.

Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak gibi yine genç yeteneklerden birisi olarak öne çıkan Birand Tunca da kendisine yatırım yapıyor.
“Ruins” filmi ile Los Angeles, Seattle, Sarajevo gibi film festivallerinden ödüller ile dönmesinin de verdiği gurur ile Birand Tunca, yurt dışında daha çok görünür olmayı hedefliyor.

ABD Seattle Fashion Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazanan Birand Tunca, yurt dışında başarı için önce Türkiye’de önemli yerlere gelmek gerektiğini düşünüyor.

Genç oyuncu Hürriyet gazetesindeki açıklmasında benzer düşüncede olan meslektaşlarına da yol gösterecek şekilde düşüncelerini şu sözlerle ortaya koydu:

“Açıkçası yurt dışında da olmak isterim ama önce Türkiye’de gerçekten de bir şeyleri çok ciddi başarmalı insan. Ben kendimi geliştirmek adına İtalyanca, İspanyolca ve Portekizce öğreniyorum.”

Türkiye’nin dünyaya dizi satan en önemli ülkelerden birisi olduğu gerçeği Birand Tunca’nın hayallerini gerçekleştirme konusunda ne kadar önemli bir avantaja sahip olduğunun da bir göstergesi aslında.

Birand Tunca’nın şu sıralarda Kanal D ekranında yayınlanan Ayazın Sonu Güneş isimli dizinin erkek başrollerinden birisi olduğunu da hatırlatalım.