Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin bir dizisi daha vedaya hem de bomba gibi bir bölümle!

Kanal D’nin bir dizisi daha vedaya hem de bomba gibi bir bölümle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşan Sadakatsiz, çok başarılı bir sezon geçirdi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizi BBC yapımı olan Doctor Foster’ın uyarlamasıydı.

Orijinal diziden çok daha fazla konuşulan Sadakatsiz’de geçtiğimiz ay koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Burak Sergen’in sıkıntılı bir süreçten sonra yeniden evine dönmesi hayranlarını mutlu eden bir gelişme olmuştu. Sadakatsiz, çok başarılı reytingler elde eden bir yapım ve Kuruluş Osman ile de rekabet halinde. Dizide bomba gibi bir sezon finaline hazır olun.

Kanal D'nin bir dizisi daha vedaya hem de bomba gibi bir bölümle! 7

Sadakatsiz dizisinin sezon finali 2 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü ekrana gelmeyen dizinin 31. ve sezon finalinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.Asya ve Derin uçurumdan yuvarlanıyor! Dizinin sezon finali izleyicileri çok meraklandıracak. 2. sezon öncesi Derin ve Asya’ya ne olacağı konusu yaz ayları boyunca akıllarda kalacaktır. Sadakatsiz dizisi 2. sezonu çok merak ettirmek için böyle bir strateji deniyor.

Asya, Derin’le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya’nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin’in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor. Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor!

Sadakatsiz sezon finaliyle 2 Haziran Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!