Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’den müthiş bir taktik, ikinci sezon öncesi meraktan çatlayacaksınız!

Sadakatsiz’den müthiş bir taktik, ikinci sezon öncesi meraktan çatlayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor ve izleyiciler de büyük merakla yeni bölümleri bekliyordu. Bir sezonun sonuna gelindi. Sadakatsiz, milyonları ekrana taşıdı ve misyonunu da ilk sezon adına tamamladı.

Sadakatsiz’in 2 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 31. yeni bölümü yine herkesi meraklandıracak. Asya ve Derin’in hesaplaşmasında kimsenin beklemediği bir olay yaşanacak. Asya’nın kullandığı araç, bir uçurumun ucunda kalacak ve yavaş yavaş da aşağıya doğru sürüklenecek.

Asya ve Derin’in kaderlerinin ortak çizildiği bir sahne bu. Sadakatsiz dizisinin 31. bölüm sezon finali fragmanında bu sahne yerini aldı. Anlaşılan dizinin ikinci sezonunda neler olacağını izleyicilerin merak etmesi için böyle bir sahne hazırlanmış olmalı.

Sadakatsiz dizisinin 2. sezon öncesi meraklandırma taktiği çok işe yarayacaktır. Asya ve Derin’e ne olacağı konusu yaz ayları boyunca konuşulur ve gündem olur… Sadakatsiz, 2. sezonu da Eylül ayında izleyicilerin büyük heyecanı ile başlar…

Sadakatsiz dizisinin 31. bölüm fragmanı bu stratejinin izlerini taşıyor. Asya ve Derin uçurumdan yuvarlanıyor! Bakalım neler olacak?

Asya, Derin’le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya’nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin’in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor. Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor! İşte o görüntüler: