Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisinde vedaya az kaldı!

atv’nin Kardeşlerim dizisinde vedaya az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kardeşlerim, Cumartesi akşamları ekranda yer almaya devam ediyor. Gönül Dağı dizisi ile müthiş bir rekabet halinde olan dizi, tüm kişiler kategorisinde zaman zaman elde ettiği birinciliklerle de adından söz ettirdi.

Kardeşlerim 4 acılı kardeşin hikayesiyle izleyicileri çok etkiledi. Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk gibi isimlerin yer aldığı dizinin genç oyuncuları da kısa sürede sosyal medyada adeta patlama yaptı. Dizinin 15. bölümü dün akşam yayınlandı. Kardeşlerim’e vedaya da hazır olan.

Dizinin bu sezon için geriye sadece 3 bölümü kaldı. Kardeşlerim, 18.bölümü ile birlikte ekrana ara verecek. İkinci sezonda da yoluna devam edecek olan dizinin 16. yeni bölümü ise 5 Haziran Cumartesi saat 20.00’da yayınlanacak.

Kardeşlerim dizisinde herhangi bir aksaklık olmaz ise sezon finalinin 19 Haziran Cumartesi günü yayınlanması bekleniyor. Dizide Asiye’nin başına gelenler de izleyicileri çok üzdü. Eskort olmakla suçlanan Asiye bir de kafasını yere çarptı. Hastaneye kaldırılan Asiye’ye ne olacağı merakla bekleniyor. Su Burcu Yazgı Coşkun karakteri başarıyla canlandırıyor. 16. yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.