Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ayrılıklar bitmiyor, yeni transferler de sürüyor!

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar bitmiyor, yeni transferler de sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Yasak Elma, gücüne güç katan işlerden birisi. Her sezon başarılı hikaye dönüşümü ile yoluna devam eden dizi, 4. sezonunda da yine çok izleniyor.

Milyonlarca hayranı bulunan dizide ayrılıklar ve yeni isimlerin gelişi de çok sık yaşanıyor. Aslında hikayenin temel noktası da bu. Sirkülasyon ve hikayenin sıklıkla kendini yenileme sürecinde olması gelen ve giden oyuncu sayısını artırıyor. Yasak Elma dizisinde yine bir ayrılık ve yeni de bir transfer var.

Dizide Mahmut karakterine hayat vermekte olan Mert Altınışık’ın rolünün bittiği ortaya çıktı.Senaryo gereği ölecek olan Mahmut karakteri ile birlikte bir oyuncu daha yapıma veda etmiş olacak.

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar bitmiyor, yeni transferler de sürüyor! 8

Mert Altınışık dizide dikkat çeken bir performans ortaya koymuştu.

Dizide bir başka gelişme daha var… Yasak Elma’ya yeni bir karakter geliyor. Emre Dinler yakında dizide Hasan Ali Kuyucu’nun yakın arkadaşının belalı oğlu olarak yerini alacak.

Adana’dan gelecek olan Ömer karakterine hayat verecek Dinler, en çok da Nesrin Cavadzade ile ilişkili bir rolde… Çünkü Ömer, Kuyucu malikanesine gelince Şahika’ya kendisini kaptıracak.

Emre Dinler en son Star TV ekranında yayınlanan ve 12. bölümüyle final yapan Sol Yanım isimli dizide Barbar karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar bitmiyor, yeni transferler de sürüyor! 9