Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Hekimoğlu dizisinde derinden sarsan bir kayıp!

Kanal D’nin Hekimoğlu dizisinde derinden sarsan bir kayıp!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Timuçin Esen’in Ateş Hekimoğlu karakteri ile çok iyi performans sergilediği Hekimoğlu dizisi etkileyici yeni bölümü ile 19 Ocak Salı günü izleyicilerle buluşacak. Şimdiye kadar 32 bölümü yayınlanan dizinin 33. yeni bölümünde yine zorlu bir vaka ile karşı karşıya kalacaksınız.

Hekimoğlu 33. bölümden ikinci fragman yayınlandı. Hekimoğlu yine kritik bir vakanın ortasında kalıyor! Genç bir hasta bilinç kaybı yaşar. Hekimoğlu tedaviyi bulmaya çalışırken İpek ve diğerlerinin markajı altında kalır. Ebru Özkan’ın canlandırdığı İpek karakteri ile ödül aldığını da hatırlatalım. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) 2019 yılı Medya Oscar Ödülleri Töreni, bu yıl ilk defa Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenmişti ve Ebru Özkan da ‘Yılın Kadın Oyuncusu’ ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan almıştı.

Sonunda çocuk yaşamını yitirdi, Hekimoğlu vakayı çözdü ama hastasını kurtaramadı. Dizi hayranları yeni bölümün yine çok iyi olacağını ve ekran başında olarak destek vereceklerini belirten yorumlar yazıyor. Zira Kanal D dizisi için reytingler kritik denilebilecek seviyelere düşebiliyor, işte bu yüzden de izleyiciler sosyal medyada sıklıkla birbirlerine ekran başında izlemeleri tavsiyesinde bulunuyor.

“Keşke şu dizi hak ettiği yere gelse” diye serzenişte bulunan ve Hekimoğlu’nun final yapma ihtimalinden çok korkan geniş bir izleyici kitlesi var. Kanal D ise güçlü bir şekilde diziye destekliyor. Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de yine izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. İşte 33.bölümden 2. fragman: