Ana sayfa Dizi Arşivi İyi Günde Kötü Günde Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

İyi Günde Kötü Günde Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – İyi Günde Kötü Günde, O3 Medya yapımı, yönetmeliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Aksel Bonfil ve Pelin Karamehmetoğlu’nun birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı romantik komedi dizisi. 17 Ekim 2020 tarihinde 6. bölümü ile final yaparak sona ermiştir.

Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrolünde yer aldığı dizi romantik komedi olarak beğeni topladı ama yeterli reytingler elde edemedi. Star TV’nin fazla şans vermemesi nedeniyle de sadece 6 bölüm yayında kalabildi. Elçin Sangu, kanalın diziyi daha izleyici bile tam olarak hikayeyi anlamamış iken yayından kaldırmasına sert tepki gösterdi.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Star TV
Yapımcı: O3 Medya
Türü: Romantik komedi
Yayın Tarihi: 12 Eylül 2020- 17 Ekim 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Cem Tuncer& Ercüment Orkut
Başrol: Elçin Sangu, Mehmet Ozan Dolunay, Yasemin Allen.
Oyuncular: Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak, Ali Yağcı, Deniz Işın, Tugay Erdoğan, Hande Yılmaz, Yusuf Çim.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/iyigunkotuguntv
Instagram: https://www.instagram.com/iyigundekotugunde.startv/
Facebook: https://www.facebook.com/iyigundetv/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcxHJLb7yDoLTjSt0rktmbw
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/dizi/iyi-gunde-kotu-gunde

TÜM HABERLER:

İyi Günde Kötü Günde dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Bir aşk üçgenini konu alan İyi Günde Kötü Günde dizisi iddialı oyuncu kadrosuyla seyirciyi heyecanlandırsa da ekran macerası fazla uzun sürmedi. Konusu itibariyle dram öğelerinin yanı sıra komedi, intikam, hırs duygularını da içinde barındıran dizinin reytingleri düşük çıkınca Star TV tarafından dizinin final yapmasına karar verildi.

6. bölümüyle final yapan dizinin finali ise izleyicileri tatmin etmedi. Sosyal medya da izleyiciler tarafından; ‘Güzelim dizinin finaline bak’, ‘ Bir bölüme her şeyi sığdırmaya çalışırsan böyle’ olur.’ Dizinin başlangıç noktası Sarp’ın düğünü neden terk ettiğini bile öğrenemedik’ şeklinde yorumlar yapıldı. Hikaye çok iyi başladı ama hem oyuncular hem de ekip adına kötü bitti. İzleyiciler de kısa süren dizi nedeniyle yayıncı kalana tepki gösterdi.

İyi Günde Kötü Günde Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen).

Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözmeye çalıştıkça işin içinden çıkmak imkansız hale gelir.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Elçin Sangu (Leyla)
Mehmet Ozan Dolunay (Sarp)
Yasemin Allen (Melisa)
Şenay Gürler (Aslıhan)
Derya Alabora (Meral)
Nergis Kumbasar (Perihan)
Hakan Salınmış (Halil)
Sinan Albayrak (Bülent)
Ali Yağcı (Arda)
Deniz Işın (Seda)
Tugay Erdoğan (Can)
Hande Yılmaz (Yasemin)
Yusuf Çim (Ediz)

İyi Günde Kötü Günde Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

İyi Günde Kötü Günde dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. Çekim mekanları ve yerleri Koranavirüs salgını nedeniyle özenle seçildi. İstanbul’un çeşitli semtlerinde özel mekanlar tutuldu ve çekimler bu mekanlarda yapıldı. İstanbul’da bir düğün organizasyon şirketinde çalışan Leyla’nın hikayesinin anlatıldığı dizide genel olarak düğün salonlarında, kafe, restoranlarda, çiçekçilerde ve organizasyon şirketinde geçen sahneler yer aldı. Rumeli Hisarı ve Etiler semtleri çekim mekanı olarak kullanıldı.

JENERİK:

İyi Günde Kötü Günde dizisinin müzikleri, Cem Tuncer ve Ercüment Orkut’a ait. Dizinin jenerik müziğini aşağıda dinleyebilirsiniz.

FRAGMANLAR:

İyi günde Kötü Günde dizisinin teaserı Star TV’’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Ağustos ayında yayınlandı. Nil Karaibrahimgil’in seslendirdiği Resmen Aşığım şarkısı ile sunulan ilk görüntülere ilgi büyük oldu.

İlk Tanıtım:

İyi Günde Kötü Günde dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

İyi Günde Kötü Günde dizisi 12 Eylül 2020 Cumartesi günü başladı. Ancak dizi beklenen ilgiyi göremeyince 17 Ekim 2020 tarihinde 6. bölümüyle ekranlara veda etti.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin tüm bölümlerini Star TV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

İyi Günde Kötü Günde dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aynı zamanda Elçin Sangu; ‘Gelevera Deresi’ni İyi Günde Kötü Günde dizişi için seslendirdi. Kayıt için stüdyoya giren oyuncu, duygu yüklü performansı ile beğeni topladı. Yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya da büyük ilgi gördü.

Elçin Sangu Performans

Leyla & Sarp Klip/ Rüya

KAMERA ARKASI:

İyi Günde Kötü Günde dizisinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Oyuncuların neşeli anları ve kamera arkasında ekibin büyük emekleri de görüntülere yansıdı.