Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda düşüş yaşayınca Arka Sokaklar fırsatı kaçırmadı!

Kırmızı Oda düşüş yaşayınca Arka Sokaklar fırsatı kaçırmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Televizyon ekranında diziler arasındaki müthiş reyting yarışı Cuma akşamları farklı sonuçları da beraberinde getiriyor. Herhangi bir dizi düşüş yaşar ise bir başka dizi hemen onun yerini alabiliyor. Arka Sokaklar dizisi de 15. sezonunda olmasına rağmen, hala birincilik elde edebileceğini dün akşam yine sergiledi.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizi, total kategorisinde dün akşamın en çok izlenen yapımı oldu.

Arka Sokaklar’ın ekrana gelen 573. bölümü tüm kişilerde 8’li reyting oranları elde ederek, Kırmızı Oda’nın bir hayli önünde yer aldı. Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in olduğu dizi Arka Sokaklar’ın bu başarısı takdire şayan.

tv8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda AB ve ABC1 kategorilerinde ise günü birincilikle bitirdi. Binnur Kaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 9-10 arası reytingler elde ettiği bu iki kategoride de rakipsiz olduğunu ve açık ara farkla birincilikler elde ettğini hemen hatırlatalım.

Peki 15 Ocak Cuma akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi nasıl oluştu?

Kırmızı Oda düşüş yaşayınca Arka Sokaklar fırsatı kaçırmadı! 4

Kırmızı Oda düşüş yaşayınca Arka Sokaklar fırsatı kaçırmadı! 5