Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin iki güçlü dizisi İspanya’da birbirleri ile rekabet halinde!

Kanal D’nin iki güçlü dizisi İspanya’da birbirleri ile rekabet halinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında geçen sezon final yapan Sadakatsiz dizisi, iki sezonluk büyük bir başarının sahibi oldu. BBC formatı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, orijinal hikayeden bile çok daha fazla öne çıktı. Dünyanın birçok ülkesinde de satış yapılması ile Sadakatsiz dizisinin orijinalinden çok daha geniş bir coğrafyaya yayılması da Türk uyarlamaların bir başka başarısı olarak kayıtlara geçti.

Sadakatsiz dizisi son dönemde İspanya’da da büyük ilgi ile izleniyor. Özellikle de Anne dizisindeki güçlü performansı ile Cansu Dere ve Kadın dizisindeki Caner Cindoruk’un etkili çıkışından sonra her iki oyuncu bi sefer de Sadakatsiz ile İspanyol izleyicini cezbetti.

Kanal D'nin iki güçlü dizisi İspanya'da birbirleri ile rekabet halinde! 8

İspanyol TV kanalı Antena 3 tarafından yayınlanan bir diğer Türk dizisi ise Yargı… Kanal D’de ilk sezonda büyük başarılar kazanan Yargı’da Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu başrollerde yer alıyor. İkinci sezonu ile yine etkili bir hikayeyi ekrana taşıyan, milyonları etkileyen Yargı dizisi İspanya’da yayınlanacak.

Hem Yargı hem de Sadakatsiz dizilerinin İspanya’da öne çıkması ve birbirleri ile rekabet halinde olması da ilginç bir tabloyu ortaya çıkartıyor.

Kanal D'nin iki güçlü dizisi İspanya'da birbirleri ile rekabet halinde! 9

Milliyet gazetesi tv eleştirmeni Sina Koloğlu da sosyal medya paylaşımında İspanya’da rüzgar gibi esen iki Türk dizisinin yarışı hakkında şu yorumda bulundu:

“İspanyol tv kanalı Antena 3 yayınladığı Türk dizileri ile rakiplerinin önünde. 9 Ekim’den itibaren yeni bir Türk dizisi daha yayına başlıyor; ‘Yargı’. Kanal D’nin çok ses getiren işi. Bu arada belirteyim kanal, dizinin gidişatından memnun ve böyle giderse yeni sezonda da devam edebilir.

‘Yargı’ saat 22.00’de yayına girecek (İspanya saati ile) ardından halen yayında olan ‘Sadakatsiz’ yeni bölümleri devam edecek. ‘Sadakatsiz’ bu kanalda yüksek bir izlenme oranına sahip. Yani İspanya’da Türk dizisi Türk, dizisi ile rekabet ediyor. Nadir rastlanan bir durum diyelim.”