Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’ın yeni afişi görenler, başrol oyuncusunu göremeyince hüzünleniyor!

Arka Sokaklar’ın yeni afişi görenler, başrol oyuncusunu göremeyince hüzünleniyor!

tarafından ker_def

Efsane dizi Arka Sokaklar’ın yeni sezon afişi yayınlandı… Dizi, 17’nci sezona 14 Ekim Cuma başlıyor… Ancak bir eksiklik var. Dizinin başrolünde bugüne kadar 4 önemli oyuncu bulunuyordu. Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve İlker İnanoğlu… Ancak bu dört başrol oyuncusundan Şevket Çoruh artık yok. Diziden ayrılma kararı alan Çoruh, hayranlarını da çok üzmüş oldu.

Arka Sokaklar’ın bu kadar başarılı olmasında Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut karakteri ile büyük pay sahibi olduğunu söylemek gerekiyor. Diziyi sırf Mesut karakteri için izlediğini söyleyen birçok kişi olmuştu. Ancak 17. sezona başlarken paylaşılan afişte Şevket Çoruh’un olmaması hüzünlendiren bir detaydı.

Arka Sokaklar'ın yeni afişi görenler, başrol oyuncusunu göremeyince hüzünleniyor! 7

Kanal D’nin, yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan, Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Kadrosuna kattığı yeni oyuncular ile ekrana gelmeye hazırlanan dizinin yeni afişi yayınlandı. 633’üncü bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Arka Sokaklar 14 Ekim Cuma akşamı seyircisiyle buluşuyor.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı; Cansın Çekili, Batuhan Ekşi ve Sebahat Kumaş’ı da kadrosuna katan Arka Sokaklar, yeni sezonu ile 14 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…