Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin İyi Aile Babası dizisinde birçok sahne çöpe atıldı!

Kanal D’nin İyi Aile Babası dizisinde birçok sahne çöpe atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 3 Aralık Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan İyi Aile Babası dizisinde daha yayın başlamadan yaprak dökümü yaşandı. Yağmur karakterine hayat veren Bahar Şahin’in koronavirüse yakalanması ve sonrasında diziden affını istemesinin ardından son dakika değişikliği yapıldı.

Güvercin dizisinde Nefise olarak izlediğimiz Eslem Akar, Bahar Şahin’in yerine İyi Aile Babası’na katıldı.Daha dizi henüz başlamadığı için de Bahar Şahin ile yapılan çekimlerin hepsi iptal oldu. Dizinin şimdiye kadar yayınlanan fragmanlarından da Bahar Şahin’in çıkartılıp Eslem Akar’ın dahil olduğu görüntüler yayınlanmaya başlandı.

Dizinin şimdiye kadar çekilen tüm sahnelerinde de Bahar Şahin’in bulunduğu anlar yeniden çekildi. Eslem Akar’ın diziye aniden katılması ve birçok sahnenin yeniden çekilmesi ekip için yoğun bir maraton olsa da dizi başlamadan bu değişiklikler yapıldığı için yapım adına sorun hızlıca çözümlenmiş gibi görünüyor.

Bahar Şahin’in yer aldığı 1. bölüm fragmanı da değiştirildi ve Eslem Akar’ın yer aldığı sahne eklenerek yeniden yayınlandı. Videodan değişen fragmanı izleyebilirsiniz.

Bahar Şahin, en son yine Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde boy göstermişti.

Ceren karakterini canlandıran oyuncu kariyeri adına iyi bir çıkış yakaladı.

Dram yapımdan sonra komedi performansı merak edilen oyuncunun ayrılması, tüm hayranlarını şaşırttı.

Bahar Şahin’i komedi rolünde görmek isteyen takipçileri için bu ayrılık hayal kırıklığı oldu.

Kanal D'nin İyi Aile Babası dizisinde birçok sahne çöpe atıldı! 7