Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setindeki mucize aleti anlattı!

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setindeki mucize aleti anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, 6. sezonda da başarılı bir projede olmanın şansını yaşıyor. Karakteri de fenomen haline getiren Kaynarca, hayranlarından da büyük destek görüyor.

Kameralar tarafından sokakta Demet Akbağ’ın kız kardeşi Sedef İybar ile birlikte görüntülenen oyuncu, birlikte alışveriş yaptıklarını söyledi. Kaynarca, “Sedef’i biliyorsunuz. Demet’in kardeşidir. Çok canım kardeşimdir. Bir iki şeye ihtiyacım vardı, beraber bakalım dedim. Sedef de bana yardımcı oldu” diye konuştu.

Muhabirlerle yakın bir iletişimi olduğu görüntülere de yansıyan Kaynarca, koronavirüs nedeniyle set öncesi sürekli test yaptırdıklarını söyledi. Oyuncu, “Yurt dışından güzel bir alet getirildi. Sete başlamadan önce tekrar kontrol ediliyor. İnşallah kazasız belasız atlatacağız” diye konuştu.

Yavuz Bingöl ile birlikte söyledikleri türkünün devamının gelip gelmeyeceği ile ilgili soru üzerine, oyuncu, “Kısmet” dedi.