Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol’un Mehdi’sine gelen vuruyor, giden vuruyor! Doğduğun Ev Kaderindir’de bu durum ayrılık getirir!

İbrahim Çelikkol’un Mehdi’sine gelen vuruyor, giden vuruyor! Doğduğun Ev Kaderindir’de bu durum ayrılık getirir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde, hikayenin ilk başlarında çok sevilen ve izleyiciler tarafından da saygı duyulan Mehdi karakteri, öyle bir noktaya geldi ki şaşırmamak elde değil…

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başarılı iş birliği, iyi uyumları ve yüksek enerjileri ile yoluna devam eden dizinin hikayesinde ise ilk günden bugüne çok şey değişti. Zeynep ve Mehdi aşkının ilk dönemlerinde bu ikiliye toz kondurmayan izleyiciler, 21 bölümü geride kalan dizide artık taraf tutmaya başladı.

Zeynepçiler bir yanda, az sayıda Mehdiciler de bir başka yanda… Zeynep karakterinin kendi benliğini hiçe sayan tavırlara karşı verdiği sert tepki, bir anlamda toplumumuza sirayet etmiş olan erkek egemenliğine karşı bir duruş olarak algılanıyor. Demet Özdemir de bu misyonu sevdi ve karakterin bu noktaya gelmesinden son derece memnun. Zaten Zeynep, son dönemde yaptığı çıkışlarla Mehdi’yi izleyici gözünde adeta bitirdi.

İbrahim Çelikkol'un Mehdi'sine gelen vuruyor, giden vuruyor! Doğduğun Ev Kaderindir'de bu durum ayrılık getirir! 8

Delikanlı Mehdi, şimdilerde ise çok ağır ifadelerle sosyal medyada kötü adam olarak tarif ediliyor. Mehdi hakkında öyle yorumlar var ki, hikayenin ilk başlarındaki karaktere duyulan saygıdan, gelinen noktaya şaşırmamak elde değil.

Dizinin 21. bölümündeki zeybek sahnesinde ve sonrasında Mehdi ile Zeynep arasında yaşananlar sosyal medyada çok konuşuluyor. Mehdi’nin yeniden Zeynep’i kazanma çabası sürerken, Zeynep’i bir anda öpmesi ise dikkat çekmişti. Zeynep, bu harekete yanıtını sert verdi ve her şeyin bittiğini söyledi ama izleyiciler de sosyal medyada Mehdi’yi adeta bitirdi.

“Delikanlı gibi sevdim” ifadesine çıldıran dizi hayranları, “Mehdi’nin başına Zeynep kadar taş düşsün” diye yorum yaptı. Bu coğrafyanın eserlerinden birisinin de Mehdi gibi kişilikler olduğunu vurgulayan bir dizi hayranı ise, “Yaşadığımız coğrafyanın eseri Mehdi. Keşke bu tür karakterleri, kadınlar tercih etmese. Sevginin sahiplenmek değil, yan yana yürümek olduğunu anlatsalar bu tarz seven erkeklere” notuyla dikkat çekti.

İbrahim Çelikkol'un Mehdi'sine gelen vuruyor, giden vuruyor! Doğduğun Ev Kaderindir'de bu durum ayrılık getirir! 9

Mehdi karakterinin artık izleyici gözünde hiçbir geçer yanı kalmadı. İzleyiciler ağır sözler söylüyor. Aslında bu durum dizinin gidişatına yönelik de büyük bir tehdit içeriyor. Mehdi karakterinin bu kadar kötü gösterilmesinden sonra Zeynep’in artık geri dönmemesi gerekir. Bu da hikaye Zeynep üzerine kurulu olduğu için Mehdi’nin önemsizleşmesi hatta diziden ayrılması sonucunu da doğuracaktır.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde izleyiciler için artık Mehdi’nin Zeynep ile bir işi olmamalı. En azından senaristlere bu yönde göndermeler yapıldığı net.