Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin iyi çıkış yapan Yargı dizisinde bir ayrılık yaşandı!

Kanal D’nin iyi çıkış yapan Yargı dizisinde bir ayrılık yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmaya devam eden Yargı dizisi önemli bir çıkışa imzasını attı. Yeni sezonun en iyi yapımları arasına katılan Yargı’nın hikayesi çok beğenildi.

Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan dizinin başrollerinde yer alan Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu da rollerini başarıyla canlandırarak başarının en büyük pay sahipleri oldu.

Yargı dizisinin iyi gelen reytingleri de pazar akşamı Teşkilat gibi çok güçlü bir diziye rağmen iyi sonuçlar alınabileceği kanıtlıyor… Yargı’nın ilk 4 bölümü çok ilgi çekti. Dizide izlediğimiz bir oyuncunun da ayrıldığı ortaya çıktı.

Üniversitede öğretmen olan Ozan rolüyle dizide yer alan Özay Özgüler, Yargı dizisine veda etti. Oyuncu rolü ile dikkat çekti ve yeni Star TV dizisinin kadrosuna katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Özay Özgüler’in Sana Söz isimli yeni polisiye dizinin kadrosunda yer alacağını duyurdu.

Kanal D'nin iyi çıkış yapan Yargı dizisinde bir ayrılık yaşandı! 17

O3 Medya tarafından çekimlerine başlanan Sana Söz dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan ve Serkan Altunorak bulunuyor. Dizinin ilk fragmanı da yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizilerinden birisi olan Sana Söz yakında izleyicilerle buluşacak. Özay Özgüler de Yargı dizisindeki rolünün bitmesinin ardından Sana Söz de izleyici karşısına farklı bir rolle çıkacak.

Tiyatro oyunlarında da yer alan Özay Özgüler; Gecenin Kraliçesi, Arkadaşlar İyidir ve Kurşun gibi dizilerde de bulunmuştu.