Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Kraliçe dizisinin kadrosunu gören beklentiyi yükseltiyor!

Kanal D’nin Kraliçe dizisinin kadrosunu gören beklentiyi yükseltiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yakın bir zaman içinde başlaması beklenen Kraliçe isimli dizi, Queen Sugar isimli Amerikan dizisinin yerli versiyonu olarak biliniyor. Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için çok büyük beklentiler olduğunu hemen belirtelim.

Her ne kadar Burcu Özberk için ‘romantik komedi dizilerinin kraliçesi’ ifadesi sosyal medyada sıklıkla kullanılsa da ünlü oyuncu bu sefer dram rolüyle ekranda yer alacak. Bugüne kadar eğlenceli sahneleriyle kendini çok sevdiren oyuncu, bu sefer sorumluluk sahibi ve ailesini toparlamak için her türlü fedakarlığı yapan bir karakter ile dramın en ağır hallerini ekrana yansıtacak.

Burcu Özberk ile birlikte başrolde yer alan Gökhan Alkan’ın da Kalp Yarası isimli dizinin finalinden bu yana 1 yıldır başka bir projede yer almadığını hatırlatalım.

Gökhan Alkan ile Burcu Özberk ikilisinin partnerliği merakla bekleniyor ve dizinin hikayesindeki detaylar da bir bir ortaya çıkıyor.

Her şeyden önce derin bir hikaye olduğunu ve çok fazla karakter ile izleyicilerin karşılaşacağını belirtelim. Bu karakterleri canlandıran isimlere dikkat edildiğinde de iyi bir oyuncu kadrosunun oluşturulduğu görülüyor.

Selin Şekerci ile Özgün Karaman da dizinin başrollerinde yer alan diğer isimler. Oyuncu kadrosunda gencinden tecrübelisine ve ustasına kadar dikkat çeken isimler bir araya getirildi.

İşte oyuncu kadrosunda yer alan isimler: “Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer.”

Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe yakında izleyici karşısına çıkacak.

Burcu Özberk’in Deniz, Gökhan Alkan’ın ise Ateş karakterine hayat vereceği diziye en son Zeynep karakteri ile Selin Şekerci, Ali karakteri ile de Özgün Karaman dahil olmuştu.

Oyuncu kadrosunun tamamlanması ile birlikte hazırlıkların devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Dizinin hikayesinde; ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konusu işlenecek

Kraliçe’nin yönetmen koltuğunda ise usta yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.