Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi, Kanunsuz Topraklar’ın başarısını gölgeledi!

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi, Kanunsuz Topraklar’ın başarısını gölgeledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Fox TV ekranında yeni başlayan Kanunsuz Topraklar dizisi her yönü ile ilgi görmeyi hak eden bir yapım konumunda. Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisi de çok iyi bir başrol seçimi oldu…

Dizinin ilk bölümü 29 Eylül Çarşamba akşamı yayınlandı. Ancak büyük bir talihsizlik de yaşandı. Çünkü Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi öyle bir güçlü geri dönüş sergiledi ki, Fox TV’nin yeni dizisini adeta gölgeledi.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen’in ardından ikinci sezonda hikayeye katılan Berkay Ateş ile Sadakatsiz çok etkili sonuçlar aldı. Yeni sezonun en iyi reytinglerini hem de tüm kategorilerde elde eden Kanal D dizisinin geri dönüşü için muhteşem kelimesini kullanabiliriz.

Sadakatsiz’in bu kadar etkili dönüş yapmasını kimse beklemiyordu. Geçen hafta yayınlanması gereken 32. bölüm bazı sahnelerin beğenilmemesi üzerine sarktı ve bir hafta sonra izleyici ile buluştu. Bu sarkma nedeniyle de Kanunsuz Topraklar dizisinin ilk yayın gününde Sadakatsiz izleyicileri adeta mıknatıs gibi kendisine çekti.

Gold Film tarafından hazırlanan Kanunsuz Topraklar buna rağmen iyi reytingler alarak etkili bir başlangıç yaptı. Dizinin ikinci bölümünün yayınlanacağı 6 Ekim akşamı Kuruluş Osman da üçüncü sezonu ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Hem Sadakatsiz hem Kuruluş Osman çok güçlü yapımlar. Ancak Kanunsuz Topraklar’ın bu iki dizinin yanında çok etkili bir şekilde yükselmesi de kimseyi şaşırtmamalı.

Zonguldak’taki kömür madeni işçilerinin kurulu düzene isyanı olarak nitelendirilen hikaye hem bir dram hem bir aşk hem de bir hak mücadelesini konu alıyor. Zülküf Yücel’in kaleminden çıkan senaryo takdiri hak ediyor.

Ayrıca usta yönetmen Faruk Teber de çok iyi bir anlatım ve yüksek bir çekim kalitesine ulaşmış durumda. Dizinin replikleri, oyuncuların performansları da birinci sınıf…

Çarşamba rekabetinde Kanunsuz Topraklar dizisinin ikinci bölüm itibari ile reytinglerde bir miktar daha yükseliş sergilemesi, gelecek haftalarda da adım adım yukarıya doğru tırmanması kimseyi şaşırtmamalı.