Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’den Yalancılar ve Mumları dizisi için değişiklik kararı!

Fox TV’den Yalancılar ve Mumları dizisi için değişiklik kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi olarak Yalancılar ve Mumları öne çıkıyor… BBC formatı olan Mistresses isimli diziden uyarlanan Fox TV’nin yeni dizisi için ilk önce perşembe akşamları yayınlanacağı duyurusu yapıldı.

Ancak Uzak Şehrin Masalı dizisinin pazar akşamları sıkıntı yaşaması ve final kararı alınması ile birlikte bir başka değişiklik daha yaşandı. Fox TV, 30 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümünü yayınlayacağını duyurduğu Yalancılar ve Mumları için önemli bir değişiklik kararı aldı.

Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz ve Melike Güner’in başrollerinde yer aldığı dizinin pazar akşamları yayınlanmasına karar verildi. Böylelikle kadın izleyicilerin Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova’ya büyük ilgi gösterdiği bir günde değil de, Pazar günleri yayınlanması kararı alındı.

Yalancılar ve Mumları dizisinin hikayesini kadın izleyiciler çok sevecektir. Dizi için Pazar akşamları daha iyi bir fırsat olarak gözüküyor. Teşkilat’ı genelde erkek izleyiciler sahiplendi. Yargı dizisi de Kanal D’de başladı ve iyi sonuçlar alıyor. Ancak direkt kadın izleyicilere hitap eden Yalancılar ve Mumları dizisinin pazar akşamları iyi sonuçlar alması bekleniyor.

Fox TV’nin aldığı bu değişiklik kararının ardından dizinin yeni fragmanları paylaşıldı. 3 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da başlayacak olan dizinin ilk bölümünün reytingleri çok merak ediliyor.