Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde rahatsız edici bir ayrılık var!

Teşkilat dizisinde rahatsız edici bir ayrılık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Teşkilat, ikinci sezona çok etkili bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz hafta reytinglerde yine birincilikleri toplayan dizi nedeniyle Fox TV’nin Uzak Şehrin Masalı ve atv’nin İkimizin Sırrı dizileri için final kararları verildi. İçimizden Biri isimli Show TV dizisi ise gün değiştirdi.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ve Tuncer Salman’ın başrollerinde yer aldığı diziye yeni sezonda önemli isimler katıldı. Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp gibi önemli isimler yeni sezonda izleyicileri etkileyecek karakterlere hayat veriyor.

Mustafa Açılan, Ali Öner, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Nil Günal, Hilal Öztunca da diziye ikinci sezonda dahil edilen isimler arasında yerlerini aldı. Teşkilat dizisinin 16. yeni bölümden yeni fragman yayınlandı. Teröristlerin araştırma gemisi saldırısında Kemal karakterinin ölümü Zehra’yı derinden etkileyecek.

Dizinin 16. bölümünde Mert Karabulut hikayeye veda etmiş olacak. Deniz Baysal’ın hayat verdiği Zehra ise eski eşinin ve çocuğunun babasının ölümünün acısını yaşayacak. Mert Karabulut dizinin ilk bölümlerinde kısa süreler yapımda yer almıştı. Terör saldırısında Kemal’in ölmesi oyuncunun diziden ayrılığının netleşmesini sağladı.

Teşkilat dizisinde rahatsız edici bir ayrılık var! 5

Zehra’nın psikolojik bir sınav vereceği yeni bölümde ekipten ayrılmak istemesi ise herkesi şaşırtacak. Zehra, yayınlanan fragmanda artık bu şekilde devam edemeyeceğini söylüyor ve görevden affını istiyor.

Teşkilat dizisinde Zehra’nın ayrılığı gerçekleşecek mi? Yeni dönemde hikayenin çok daha etkili olması ve çekim kalitesinin de artması TRT1 dizisinin daha çok öne çıkmasını sağlayacaktır.