Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde çatı uçtu, sorun çıktı!

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde çatı uçtu, sorun çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamı Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisiyle ilgili eleştiriler artmaya başladı. Aras karakteriyle Berkay Ateş’in ikinci sezonda yapıma katılması önemli bir heyecan yarattı. Ancak bu heyecanın diziyi sürüklemesi pek de beklenmiyor.

Asya ile Aras arasında başlayan aşk ilişkisinin Volkan’ı kıskandırması ve bunun üzerinden de gerilim elde edilmesi gibi bir hikaye göreceğiz. Ama Volkan’ın bu gerilim halleriyle dizinin izleyici ilgisinin yüksek tutmaya yeterli olmayacaktır.

Teknik açıdan kusursuz bir iş olarak değerlendirilen Sadakatsiz’de aldatılan kadının dimdik ayakta durması, kendi hayatını yeniden kurmak için gücünü sergilemesi izleyicilerin hoşuna gitti. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün başarılı performansıyla da Sadakatsiz bu noktaya kadar iyi reytinglerle gelmeyi sürdürdü.

Ancak diziye yönelik ikinci sezonda önemli eleştiriler gelmeye başladı. Bu eleştirilerden birisini de Medyaradar sitesinden Murat Tolga Şen köşesine taşıdı.

Kanal D'nin Sadakatsiz dizisinde çatı uçtu, sorun çıktı! 3

Dizinin hikayesinin bittiğini savunan yazar, oyuncuların kendilerine verilen replikleri abartılı şekilde oynayarak diziyi sürdürmekte olduklarını düşünüyor.

Doctor Foster isimli BBC formatından uyarlanan Sadakatsiz, hikayesi ile kendi yolunu çizdi. Türk izleyicisini de tatmin eden dizinin hikayesi, İspanya’da da geniş bir destek buldu. Ancak ikinci sezonda işler hikaye noktasında sıkıntılı günlere işaret ediyor.

Murat Tolga Şen, hikayenin patinaj yaptığını ve mantık hataları yapıldığını düşünüyor. Asya karakterinin değişiminin rahatsız edici olduğunu düşünen yazar, dedikoducu Cavidan karakterinin de hikayeyi zehirlediği fikrini savunuyor.

İşte o yazıdan bir bölüm: “Asya ile Aras’ın arasındaki yakınlaşma da hiç inandırıcı değil. İlk sezonun cin gibi Asya’sı gitti, aşk budalası bir kadın geldi. Sağolsunlar, iki bölümde dizinin çatısını uçurdular, bundan sonrasını izleyecekseniz eski bölümleri unutmaya çalışın. Birkaç bölüm daha bu saçmalıkları izletirlerse seyirci sayısı hızla düşecek ve hızlı bir final gelecektir.”

Murat Tolga Şen’in kendi görüşleri böyle. Dizinin hikayesinin önümüzdeki haftalarda nasıl ilerleyeceği, izleyicinin tepkisinin ne olacağı önem kazandı. İkinci sezona çok etkili başlayan dizide Asya karakterinin bundan sonraki tavırları aslında dizinin geleceğini de belirleyecek.