Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde birincilik şahane ama kan kaybı sürüyor!

Kırmızı Oda dizisinde birincilik şahane ama kan kaybı sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Cuma akşamlarının iddialı dizilerinden olan Kırmızı Oda 29 Ekim akşamı 49. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikler alması önemli bir başarı olarak hanesine yazıldı.

Tüm kişiler kategorisinde 9. sıraya kadar gerileyen dizinin bu grupta ortalamanın altında reytinglere gerilemesi de şaşırtıcı oldu. Geçen sezon çok daha iyi reytingler alan dizi, belki birinci oluyor ama tüm izleyici gruplarında ilginin azalmakta olduğu da gözlemleniyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde Salı akşamı Kırmızı Oda’nın Doktor hanımı Binnur Kaya’yı göreceksiniz. TRT1 dizisi ile tv8 arasındaki bu etkileşimin nedeni, iki yapımın da OGM Pictures tarafından hazırlanması…

Kırmızı Oda dizisine gösterilen ilginin azalmasını Masumlar Apartmanı’nın gücü ile artırmak isteyen OGM Pictures, Cuma rekabetinde önümüzdeki hafta daha da zorlanacak.

Aziz dizisinin Show TV’de başlaması ile birlikte Kırmızı Oda birincilikleri kaybedebilir… Dizinin 5 Kasım’da yayınlanacak olan 50. bölümünün reyting sonuçları büyük bir heyecanla takip edilecek. Bakalım Aziz dizisi daha ilk bölümünde rakibini geçebilecek mi?

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı Aziz, çok iddialı bir hikaye Cuma günleri birincilik için geliyor.