Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez, iki büyük heyecanı aynı dönemde yaşıyor!

Taner Ölmez, iki büyük heyecanı aynı dönemde yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ali Vefa karakteri ile yeniden milyonların sevgisini kazandı. Oyuncu, Haziran ayında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile de evlenerek özel hayatında da önemli bir karar aldı.

Çiftin kız bebek bekledikleri haberi de magazin gündeminde çok ses getirdi. Bir süredir İstanbul dışında olan Taner Ölmez, Alef isimli dijital dizinin ikinci sezon kadrosunda da yer alması ile gündeme geldi. Oyuncu, Aybüke Pusat ile birlikte başrolde yer alacak.

Oyuncu, çok farklı bir proje için sete çıkacağını ifade etti. Taner Ölmez, “Ben ne oynasam farklı olacak. Bu da bayağı farklı bir rol, dijitale olacak” diyerek Alef dizisinin ikinci sezonunda başrolde yer alacağını doğruladı.

Bir süredir İstanbul dışında olan oyuncu, babalık heyecanı yaşadı. Oyuncu, “Kız geliyor. Çok mutlu oldum. İnanılmaz bir şey. Allah isteyen herkese versin” diye konuştu.

Kızına Zeynep ismini vermeyi çok arzu ettiğini anlatan Taner Ölmez, hayatına giren Zeynep’lerin hep çok iyi olduklarını ve bu yüzden bu ismi düşündüğünü söyledi.

Henüz isim konusunda karar almadıklarını belirten Taner Ölmez, iki isme ise sıcak bakmadığını belirtti. Oyuncu, isim konusunu eşi ile birlikte kararlaştıracaklarının altını çizdi.