Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde önemli kararlar alındı!

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde önemli kararlar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin ekrana dönüşü çok konuşuldu. Dizinin 32. yeni bölümü çarşamba akşamı yayınlandı ve bu sezonun en başarılı reytingleri elde edildi… Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin bu kadar güçlü şekilde geri dönmesi de izleyicilerin ne kadar özlediğinin kanıtı oldu.

BBC formatı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, elde ettiği başarılarla orijinalinin bile önüne geçmeyi başardı. Dizinin İspanya’da yayınlanması ise bir başka gurur kaynağıydı… İkinci sezonda Berkay Ateş’in hikayeye katılması ise heyecanın daha da çok artmasını sağladı.

Geçen sezon gazeteci rolüyle Alev Alev dizisinde izlediğimiz ünlü oyuncu, hikayeye etkili bir giriş yaptı. Aras karakterine hayat veren oyuncunun gelişi ile birlikte büyük değişimler de yaşanacak.

Kanal D'nin Sadakatsiz dizisinde önemli kararlar alındı! 7

Senaristlerin aldığı yeni kararlar bir bir ortaya çıkmaya başlıyor. Artık Volkan karakterinin uğraşacağı yeni adam Aras olacak… Asya’nın değişen hayatının içine hızlı bir giriş yapan bu gizemli adam hikayede çok şeyin değişmesine neden olacak.

Caner Cindoruk ile Berkay Ateş’in tip olarak benzerliği de Sadakatsiz hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Ancak bu sadece bir tesadüf, yani özellikle planlanmış bir durum yok.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, Sadakatsiz dizisinde yaşanacak değişim ile ilgili bazı bilgiler verdi. İşte Sina Koloğlu’nun yazısı:

“Gizemli adam geliyor… Tekirdağ yolunda Asya’nın yaptığı kazada ağır yaralanan gizemli adam onun hayatında yerini alacak. Volkan bu sezon onunla uğraşacak. Birbirlerine de hayli benziyorlar tip olarak. Sordum, gülerek “Tesadüf” dedi yapım tarafı. Berkay Ateş oynuyor. Sektörün karizmatik oyuncularından. Ev ahalisi ‘Alev Alev’ de gazeteci rolünde beğenmişti kendilerini. Bu arada Derin’i biraz sakinleştirelim. O kadar bağırmasın. Çok fazla histeri krizine giriyor.”