Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde yan karakter başrollere taş çıkartıyor!

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde yan karakter başrollere taş çıkartıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ikinci sezonu devam eden Sadakatsiz dizisinde iki önemli karakter öne çıkıyor. Bu karakterlerden birisi Aras, diğeri ise Cavidan… Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakteri hikayenin merkezine yerleşti. Ancak hikayede bu karakterin tam olarak yerine oturmadığı, yama gibi durduğuna yönelik düşünceler de var. Berkay Ateş’i dizinin hayranları henüz tam olarak kabullenebilmiş değil. Ancak Meltem Baytok öyle değil.

Meltem Baytok’un canlandırdığı Cavidan karakteri, hikayede Gönül’ün dedikoducu arkadaşı olarak biliniyor. Cavidan karakterinin laf sokmaları dizi hayranlarının çok hoşuna gitti. Sosyal medyada karaktere yönelik binlerce mesaj paylaşıldı.

Meltem Baytok’un muhteşem bir performans ortaya koyması da karakterin önce çıkmasında en büyük etken oldu. Sadakatsiz’de birçok izleyici Cavidan’ın sahnelerini merakla bekliyor. Senaristler de bu durumu fark etti ve ona daha fazla sahne yazmaya başladı.

Kanal D'nin Sadakatsiz dizisinde yan karakter başrollere taş çıkartıyor! 7

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün canlandırdığı dizinin ana karakterleri kadar etkili bir hale gelen Cavidan’ın dedikoducu yönü bazı izleyicilerden eleştiriler de alıyor.

Ancak karakterin sürekli laf çarpmalarını çok beğenen izleyiciler de çoğunlukta bulunuyor. Aslında Sadakatsiz dizisine renk katan Meltem Baytok, birçok izleyici tarafından da tanınmış oldu.

1968 doğumlu olan Meltem Baytok, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Bugüne kadar birçok tiyatro oyununda rol alan Baytok, çeşitli ödüller de kazandı.

Unutma Beni, Deniz Yıldızı, Hekimoğlu dizisinde de bir süre rol alan Meltem Baytok, şimdilerde ise Sadakatsiz ile ekranda yerini sağlamlaştırdı.

Etkileyici komedi performansı sergileyen Meltem Baytok’u birçok kişi de tanımak için google’dan hakkında bilgileri araştırıyor.

Sadakatsiz dizisinin Cavidan karakterinin oyuncuyu bir anda öne çıkardığını ve bu karaktere izleyicilerin son dönemde daha çok ilgi gösterdiğini söyleyebiliriz.