Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de Cavidan şov mu yapıyor, diziyi aşağıya mı çekiyor?

Sadakatsiz’de Cavidan şov mu yapıyor, diziyi aşağıya mı çekiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin hikayesine yönelik bazı eleştiriler başlasa da dizinin gidişatı gayet iyi görünüyor. İkinci sezona devam eden dizide, Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakterinin diziye katılması hikayeyi farklı bir yöne doğru çevirdi.

Asya ile Aras arasında aşkın da başlamış olması Sadakatsiz dizisinde yeni karakterin daha fazla öne çıkacağını gösteriyor. Dizide bir de abartılı sözler ve laf çarpmaları ile dikkat çeken Cavidan karakteri çok öne çıktı. Birçok dizi hayranı bu karakteri seviyor ama bazıları da gıcık oluyor. Cavidan karakterini çok sevdiğini söyleyenler, kudurtma makinası olarak da lakap takmış durumda.

Bir dizi hayranı, “Kudurtma makinası diye sana derler Cavidan. Tam anlamıyla bombasın, pimini çektikleri an patlıyorsun” diye yorumlar yapıyor. Dizinin ikinci sezonunda bu karaktere olan ilginin yükselmekte olduğunu da gözlemliyoruz.

Ancak Cavidan karakterinin Sadakatsiz dizisinin hikayesini zehirlediği yönünde eleştiriler de var. Medyaradar sitesinden Murat Tolga Şen, bu karakterin dizinin hikayesini olumsuz yönde etkilediğini düşünüyor.

Sadakatsiz'de Cavidan şov mu yapıyor, diziyi aşağıya mı çekiyor? 7

Murat Tolga Şen, “…Hele o dedikoducu kokoş tipler yok mu, Derin’in annesi Gönül’ün arkadaşı olan sinir bozucu Cavidan’dan bahsediyorum. Bu karakter reaksiyon aldı diye bölüm bölüm replikleri çoğalıyor. Sadakatsiz için yanlış seçim, karakter diziye uyumsuz, tam bir parodi” şeklinde yorumda bulundu. Bu tür karakterlerin dizinin hikayesini aşağıya çektiği düşüncesinde olan yazar gibi düşünmeyen birçok izleyici bulunuyor.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu ile Meltem Baytok’un başarıyla canlandırdığı Cavidan karakterine farklı bir gözle bakıyor. Bu karakterin şov yaptığına dikkat çeken Sina Koloğlu, şöyle yazdı:

“Son bölümde Sadakatsiz’de bir Cavidan şov vardı. Meltem Baytok döktürdü. Komedide çok kadın oyuncular var yeter ki proje olsun. Mesela Baytok’un başrolde olduğu bir film düşünülmez mi?”

Meltem Baytok’un başarılı performansı ile Cavidan karakterinin dizinin konuşulmasını sağlaması bile önemli bir başarı.